Lesz családi pótlék utalás husvét elöt szerintetek?
Sziasztok! Elég rossz dátumra esik a husvét!
szerintetek előfordulhat hogy kiutalják elötte a családit?
Ha vissza emlékeztek mindenszentek elött is megkaptuk tavaly
28.án ill. 29.én ki mikor!!
azt se tudom mikor lesz húsvét, még a februári családi pótlék jón előbb nem? De megnéztem neked, szinte 100%, hogy nem fogják előbb utalni. Áprili 1 hétfő lesz, de ugye ünnep, tehát 2-án fognak utalni és 3-án lesz a számládon.
Mindszentekkor négynapos ünnep volt, kicsúsztak volna az utalási határidőből, azért utaltak előbb, mert úgy tudom, hogy 5-éig kell mindenképp rátenni a számlákra a pénzt és Mindszentkor ezt nem tudták volna teljesíteni, mert 4 munkaszüneti nap volt és hétvége is jött.
De Húsvétkor csak a hétfő lesz ünnep, akkor se utalnak előbb, ha máskor 1-je vasárnapra esik. Ha 2-án elutalják, simám megkapod 3-án és bőven benne vannak az 5-dikei határidőben.
Tavaly mindenszentek előtt sem mindenki kapta meg, pl. mi nem. (OTP, Békés megye)
Szerintem kizárt, hogy hamarabb jöjjön az utalás, félre kell tenni rá a pénzt, szerencsére még messze van április 1-je, van rá idő, lehetőség, hogy takarékoskodjunk.
Megnéztem az utalási napokat.
Március 5
Április 2
Erről ennyit :(
és,hogy miért,mert ha a bankok rajta ülnek,addig is kamatoztatják,ugyanezt csinálják a nyuggerekkel is
Husveti elott marcius.28-en csutortokon utalnak es marcius.29-en penteken csaladi a szamlan hogy talan?!?!
Hallottam mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!