Akinek számlára utalják a családit az megkapta ma?
Figyelt kérdés
Tegnap volt utalás a hivatalos kiírás szerint, mára meg kellett volna kapni , Otp-s vagyok, de eddig nem jött meg. Nektek??2011. dec. 2. 07:43
1/13 anonim válasza:
szintén otp-s, és nem. biztos megint sz@r a rendszerük...
3/13 anonim válasza:
szintén otp és szintén semmi, egy előző hasonló kérdésnél már volt olyan akinek megjött, tehát számíthatunk rá, kérdés, hogy mikor:(
4/13 anonim válasza:
Tehát ha elmegyek az autómatához, lehet hogy rajta van de a netes számlámon nem látom? OTP
5/13 anonim válasza:
ez bennem is felmerült, de feleslegesen nem akarok lemászni. utolsónak
6/13 anonim válasza:
Hát igen, nekem sincs közel, ráadásul picivel mennék babakocsival... kegyetlen hideg van, de talán mégis lesétálok. Aztán majd írok hogy mi volt.
7/13 A kérdező kommentje:
Én most jöttem vissza, a ház előtt van az autómata, és nincs rajta sajna:S
2011. dec. 2. 08:08
8/13 anonim válasza:
még negyedig várok aztán én is lemegyek, megnézem, mert nagyon mérges vagyok mostmár, lehet a bankba is bemegyek, ha nincs rajta
9/13 anonim válasza:
7 után pár perccel szokott jönni, tegnap kellett utalniuk, OTP-s vagyok, de ma semmi sem jött, pedig 2 helyről is várom...
Írj, légyi azt hiszem, előző, aki megkérdezi!
10/13 anonim válasza:
Nekem rendesen megjött reggel, otp-s vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!