Lesz családi pótlék utalás husvét elöt szerintetek?
Sziasztok! Elég rossz dátumra esik a husvét!
szerintetek előfordulhat hogy kiutalják elötte a családit?
Sziasztok!
Miert nem elott husveti csaladpotlek?
Koszi valaszolj!
Kedves Utolsó!
Már ötvenszer leírtuk miért nem lesz Húsvét előtt családi pótlék. Olvasd el a hozzászólásokat! Máskor kicsit érthetőbben fogalmazz kérlek!
Hidd el, nekem is jól jön a csp, sőt várom is! De ettől függetlenül én már hónap elején úgy vásároltam, hogy meg legyen húsvétra is minden.
A korábbi utaláshoz nem indok a rendkívüli időjárás, hiszen ilyen éghajlaton élünk, télen fűteni kell. Amúgy meg idén télen nem kellett annyit fűteni, mint tavaly.
Nem indok szerintem a tavaszi szünet és az ünnep sem, hiszen rengeteg szünet meg ünnep van egy évben, a csp-t nem azért küldik, hogy ezeket finanszírozd.
Én értem, hogy jól jönne, de ha nem teheted meg, hogy ajándékot vegyél húsvétra, akkor ne vegyél. Nem ettől lesz emlékezetes egy ünnep a gyerekeknek!
Sziasztok!
Nekem is jól jön a családpótlék, holnap várom is!
Remélem!
27. Hozzászóló! Az a baj, hogy Te félreérted az embereket, nem ajándékot akarunk mi vásárolni, hanem ennivalót (nem sonkát). Sok családnak gondot okoz az idei tavaszi szünet, mert nagyon sokba került/kerül a fűtés, amit ki kellett fizetni. Nyáron egy gonddal kevesebb lesz, nem kell marha magas gázszámlát fizetni, és az a pénz ennivalóra mehet. Nem tudom Te hol élsz, de ahol mi élünk -15 -20 fokok voltak folyamatosan, ezért november óta jóformán a fűtésre ment a pénzünk. Hozzátenném, mi és még sokan mások a hónap elejei bevásárlás helyett a rezsit nyögtük (bérből élünk). Tehát nem bevásárlásról van szó, és nem AJÁNDÉKRÓL, hanem alapvető élelmiszerről, aminek a megvásárlása most a tavaszi szünetben igen nehézkes lesz. Okosnak könnyű lenni, de hidd el nem tudod, hogy másoknak milyen anyagi lehetőségei vannak. Megjegyzem, minket már rég nem érdekelnek a pénzköltésről szóló ünnepek.
Bodrievike! Reménykedjünk, legyen igazad, hogy küldik.
Bocs, de annyira sértő, és személyeskedő a hozzáállásod 27. Szerinted a gyerekek ellátásához villany, víz, gáz nem szükséges?
Dehogy nem! Szerinted a családi pótlékot kizárólag ennivalóra lehet költeni? Dehogyis! Ruha, tisztálkodási szerek, tanszer stb... Már megbocsáss de annyira röhejes ez az összeg amiről beszélünk...ki írt ilyet, hogy a csp-ből van finanszírozva a rezsi? Szerintem, maradjunk a témánál, annál a témánál, amit a kérdező fel tett itt a fórumon: "Lesz családi pótlék utalás husvét elöt szerintetek?" De szerintem holnap már nem is lesz miért hozzászólni a témához, mert úgyis kiderül, hogy lesz vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!