Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is úgy gondoljátok, hogy...

Ti is úgy gondoljátok, hogy akinek egy gyereke van az nem szereti igazán?

Figyelt kérdés

Egyre több ilyen véleményt hallok/olvasok. Hogy azért lett egyke, mert a szülei megbánták a gyerekvállalást, nem élvezik a szülőséget, az anyukája nem bírja vele otthon, nem lelik örömüket a gyerekben.

Ti is gondoltok ilyet? Őszintén!

2013. ápr. 14. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb baromságot még nem hallottam. Biztos van erre is példa, de így általánosítani. Nekünk is egy van, ennek rengeteg oka van, az hogy nem szeretjük, vagy nem élvezzük a szülőséget pont nincs közte.
2013. ápr. 14. 16:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, van aki azzal az egyel boldog, úgy éri annyira szereti nem tudna még egy ennyire, van aki tudja, hogy anyagilag nem tud többet bevállalni, van akinek későn jött az első is, van akinek nem lehet több. Nekünk is egy van, mi szerettünk volna 3-4et de sajnos az elsőre is sokat kellett várni így a korból is kifutottunk és sajnos orvosilag sem lehet több.
2013. ápr. 14. 17:09
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Olvastam itt GYIK-en egy pár hülyeséget már ,de ez mindent visz! Eleve nem világos, hogy másoknak mi közük van ahhoz, hogy kinek hány gyereke van? Arról nem is beszélve, hogy a gyerekvállalás már rég nem csak a szeretetről szól, ha valakinek az anyagi háttere, a személyes kapacitása egyig ér el, akkor egy gyereke van. Nekem is egy kislányom van, akkor nem szeretem őt? Ő a világom, a mindenem pedig, de itt vad idegen emberek biztos jobban tudják... pofám leszakad, ilyen hülyeséget! Tudok gratulálni az ilyen kis majmok értelmi szintjéhez!
2013. ápr. 14. 17:10
 14/17 anonim ***** válasza:
úgy látszik itt az a rossz fej anyuka,aki azt írja hogy azért van egy gyerek mert egynek tud megfelelő életszínvonalat fent tartani.mert úgy látom hogy őket bőszen pontozzák lefele.ezek szerint az a jó aki nyakra főre szüli a köjköket és zsíros kenyérrel eteti őket,már ha arra telik és nem az utcán kuncserálja össze.
2013. ápr. 14. 17:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem is egy gyerekem van és nem szeretnénk többet.

Örömömet lelem az anyaságban,a gyermekünk a szemünk fénye,pedig sokat szenvedtünk érte és minden tőlünk telhetőt megteszünk,hogy boldog,kiegyensúlyozott ember váljon belőle.

NEM is tudnánk élni nélküle...Vele lettünk teljesek,boldogok!

Aki pedig azt hiszi amit kérdeztél,az egy idióta.

Meg végül is több gyerekes anya is érezheti úgy,hogy nem élvezi a szerepét,mert több gyerekkel is lehet rossz,nem csak eggyel.Lehet erre még egy gyereknél nem gondolt,hisz az olyan nagyon jó gyerek volt...

2013. ápr. 14. 18:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom,egyéni döntés,ki miért csak egy gyereket szeretne,miért nem akar egyátalán,miért akar 4-5öt.

Szerintem hagy döntse már el a szülő,mit szeretne,és miért csak 1 vagy 2 vagy 3 vagy több gyereke van.Nekünk 1 fiunk van,igen korán érkezett,elképzeléseink szerint szeretnénk neki 1 vagy 2 tesót,sok mindenen múlik,néha így a dackorszakban sokszor úgy érzem nekem 1 is elég,persze amikor édesen játszik,bújik már vállalnám a következőt.Amúgy nem mindenki az a tipikus anya típus ahogy én sem,hogy akkor most szülök egy tucatot és csak akkor leszek boldog.

2013. ápr. 14. 18:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Sose jutna eszembe ilyesmi. Akinek egy gyereke van, annak biztos megvan az oka, hogy miért, lehet ez egészségügyi, anyagi vagy személyes. Senkinek sincs joga minősíteni vagy beleszólni abba, hogy kinek hány gyereke van.
2013. ápr. 14. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!