Ti hogyan szólítjátok egymást a gyereke (i) tek előtt?
Figyelt kérdés
Párommal eddig a keresztnevünkön szólítottuk egymást, de olvasgattunk, hogy ha a gyerek mindig ezt hallja, akkor nem anya-apa leszünk, hanem pl. Juli-Laci. Megpróbáltuk, hogy anya-apáztuk egymást, de számomra ez furcsa. Nem ő az édesapám, amikor szólt utánam, hogy anya, a hideg futkosott a hátamon. Sőt, még az édesanyámat is nehéz mamázni, mert nekem ő automatikusan anya.2013. ápr. 5. 16:22
1/12 anonim válasza:
Mi vagy a keresztnevünkön szólítjuk egymást, vagy úgy hogy szivem. Attól még anya és apa maradtunk a lányunknak.
2/12 anonim válasza:
Az én szüleim sem szólították soha egymást apának-anyának, én mégsem szólítottam őket soha a keresztnevükön, nekem attól anya és apa voltak.
4/12 anonim válasza:
Keresztnevünkön. De neki nem azt mondom, hogy szólj "Bélának", vagy menj "Bélához".Mondom ,hogy menj apához és kiabálja neki hogy Apa, 1,5 éves.
5/12 anonim válasza:
Keresztnevünkön bár ez ritkább,vagy Édes,Drága,Szívem.
6/12 anonim válasza:
Mi sajnos apázzuk anyázzuk egymást, bár megfogadtam, ha egyszer gyerekem lesz, nem fogjuk így hívni egymást, dehát így alakult. :) Persze nem mindig, de a legtöbbször. Pl. a férjem szokott engem Kedves-nek hívni, és néha emiatt a fiam is így hív. :)
7/12 Golan Trevize válasza:
Ugyanúgy, ahogy a gyerekek születése előtt.
Szüleim is a kerseztnevükön hívták mindig egymást, mégsem lettek nekem Juli-Laci.
Sőt, az ő szüleik is a keresztenvükön hívták egymást, és a szüleim sem zavarodtak meg.
8/12 anonim válasza:
Mi any-apázunk nem godolkodtam még rajta,hogy ez zavarhatná a gyereket! Ha nagyobb lesz úgyis meg fogjuk neki tanítani a nevünket!
9/12 anonim válasza:
Mi apának meg anyának hívjuk egymást a gyerekünk előtt, de ha ő nincs ott, akkor úgy szólítjuk egymást mint eddig. Nekünk ez nem volt furcsa, de ezt mindenki maga érzi.
10/12 anonim válasza:
Mi apának-anyának hívjuk egymást, de nekünk ez a megszokott, az én szüleim is és a férjem szülei is így csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!