Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan szólítjátok egymást...

Ti hogyan szólítjátok egymást a gyereke (i) tek előtt?

Figyelt kérdés
Párommal eddig a keresztnevünkön szólítottuk egymást, de olvasgattunk, hogy ha a gyerek mindig ezt hallja, akkor nem anya-apa leszünk, hanem pl. Juli-Laci. Megpróbáltuk, hogy anya-apáztuk egymást, de számomra ez furcsa. Nem ő az édesapám, amikor szólt utánam, hogy anya, a hideg futkosott a hátamon. Sőt, még az édesanyámat is nehéz mamázni, mert nekem ő automatikusan anya.
2013. ápr. 5. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha Nekik mondjuk,akkor Apa-Anya vagyunk. Ha nem nekik mondjuk,akkor a becenevünkön,illetve egymásnak a magunk adott becenevünkön,néha apa-anya :-) bár ez utóbbit nem szeretem annyira,mert ettől csak anyának érzem magam,egy robotnak,és nem a Párom párjának,szerelmének...

A gyerekeink tudják,hogy a nagyszüleik a mi szüleink,ezért nem is zavarja be Őket,ha mi a saját szüleinket úgy szólítjuk meg. Ha mesélünk valamit,akkor x papa,vagy x mama.

2013. ápr. 5. 18:56
 12/12 anonim ***** válasza:
mi is apa-anya vagyunk. még elég pici a baba, új a helyzet, szokunk a névhez :) bár én elég sokat hívom Kicsimnek, meg egyéb beceneveken. a keresztnevén soha nem tudnám szólítani, ahogy ő sem engem... valahogy így alakult ez ki közöttünk :D
2013. ápr. 5. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!