Mi a véleményed arról a 19 éves lányról akinek 2 gyereke van most várja a 3. ikat de munka semmi?
Nem kell ajtót nyitni.
Amúgy elítélem, mert buta és felelőtlen.
Én elítélem az ilyen hozzáállást. Aki gyereket vállal, az igenis dolgozzon meg érte, hogy el tudja tartani. A semmire pedig ne szüljön, és főleg ne hármat.
Ha az én szomszédom lenne és naponta ennyiszer zaklatna, tuti elküldeném a jó búsba, sőt, még a gyermekvédelmist is ráküldeném. Ha még mindig zaklat, mert ez már annak minősül, akkor kihívnám a rendőrséget.
Gyermekkoromban volt hasonló élményem, egy cigánynőnek adott anyukám kinőtt ruhákat és cipőket. Ezután minden héten legalább egyszer megjelent kuncsorogni a rakat gyerekével. Én is még kamasz voltam, szólni sem mertem, csak mondtam, hogy most nem tudunk adni semmit. Aztán egyszer a nővérem barátja pont nálunk volt, és Ő nyitott ajtót. Az egész lépcsőház zengett az ordításától, kizavarta a házból is, és mondta neki, ha még egyszer ide mer jönni kihívja a rendőrséget. Többet nem mert becsengetni, így megszűnt az 5!!! éven át tartó zaklatás.
Hiába vagyok én is anya, a harmadik babánkat várjuk, de cseppet sem tudom az ilyeneket sajnálni. Tőlem ugyan még egy darab penészes kenyeret sem kapna. Vizet esetleg, de azt is a nyakába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!