Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról a 19...

Mi a véleményed arról a 19 éves lányról akinek 2 gyereke van most várja a 3. ikat de munka semmi?

Figyelt kérdés
Minden házról házra jár kunytorogni a 2 gyerekkel mondván nem tud mit enni adni nekik.Munka semmi se Ő se a párja nem dolgozik segélyből élnek és abban bíznak,hogy a szomszédok mindig is adnak majd mert sajnálják Őket.
2013. ápr. 13. 09:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hm...
2013. ápr. 13. 10:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Sajnos mikor napi 2 szer csönget be van e egy kis liszt,vagy kenyér ami nem kell már uncsi:(((És mikor kérdi tőlem van e már gyereked mondom nem azt mondja 30 évesen szégyen lesz szülni lassan nagymama korban leszel:((Szóval még lenézi az embert mert nekem még a tanulás a fontos nem a gyerek:(
2013. ápr. 13. 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:
ha roma akkor nincs mit ezen csodálkozni szerintem,bár van néhány magyar is,de valószínűleg ott a nevelésnél meg a gyerek fejében is gondok vannak.
2013. ápr. 13. 11:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Más meg egyet alig mer bevállalni.Persze ők nem ilyenek,majd eltartjuk őket és a gyerekeit az adónkból...és még kéreget is.
2013. ápr. 13. 12:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem kell ajtót nyitni.

Amúgy elítélem, mert buta és felelőtlen.

2013. ápr. 13. 13:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Én elítélem az ilyen hozzáállást. Aki gyereket vállal, az igenis dolgozzon meg érte, hogy el tudja tartani. A semmire pedig ne szüljön, és főleg ne hármat.

Ha az én szomszédom lenne és naponta ennyiszer zaklatna, tuti elküldeném a jó búsba, sőt, még a gyermekvédelmist is ráküldeném. Ha még mindig zaklat, mert ez már annak minősül, akkor kihívnám a rendőrséget.

Gyermekkoromban volt hasonló élményem, egy cigánynőnek adott anyukám kinőtt ruhákat és cipőket. Ezután minden héten legalább egyszer megjelent kuncsorogni a rakat gyerekével. Én is még kamasz voltam, szólni sem mertem, csak mondtam, hogy most nem tudunk adni semmit. Aztán egyszer a nővérem barátja pont nálunk volt, és Ő nyitott ajtót. Az egész lépcsőház zengett az ordításától, kizavarta a házból is, és mondta neki, ha még egyszer ide mer jönni kihívja a rendőrséget. Többet nem mert becsengetni, így megszűnt az 5!!! éven át tartó zaklatás.

Hiába vagyok én is anya, a harmadik babánkat várjuk, de cseppet sem tudom az ilyeneket sajnálni. Tőlem ugyan még egy darab penészes kenyeret sem kapna. Vizet esetleg, de azt is a nyakába.

2013. ápr. 13. 13:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Na igen:(8És nagyon sok ilyen látok a városban:(((Mennek utánad nem hagynak békén húzzák vonják maguk után a gyereket...(((És nem tudnak mit tenni velük és érdekes tőlük nem veszik el a gyereket de ahonnan nem kellene onnan igen:(
2013. ápr. 13. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!