265000Ft-ból meg lehet élni 3 gyerekkel?
Tedd fel magadnak ezt a pár kérdést:
Tudnád bántani a gyermekedet, aki a szerelmetek gyümölcse?
Édesanyád tudja, hogy min mennél keresztül? Ő élt át abortuszt?
Ezek a legfontosabb kérdések. Majd érvek és ellenérvek. Ez leginkább a szív és az ész harca.
Megértem, hogy adsz anyukád véleményére. Mert én is. De lehet ám, hogy ha tényként közlöd vele, hogy jön a baba, akkor nem lenne annyira ellene, hanem azon gondolkozna, hogyan lehetne a lehető legjobban megoldani a terhesség, szülés, gyes kérdést.
Mi anyukámmal megvívtuk a harcunkat. Volt egy párom, terhes lettem nagyon az elején. Ő ismerte a családot, mondván jó emberek. Csak a pasi lelépett, amint elmondtam neki a babát. Sajnos elvetéltem.
Majd nagyon magamba roskadtam. Megismertem a mostani férjemet. Ellenezte, mert róla azt hallotta, hogy drogos és nőzni jár. Igaz, ami igaz, kellett pár év, hogy összecsiszolódjunk a férjemmel.
Amikor az első fiamat vártam, megmondta, hogy ő inkább elvetetné a helyemben. Ekkor megmondtam neki, hogy azt a pasit istenítette, a férjemet meg semmibe nem nézte, pedig a férjemtől mérföldekkel több szeretetet kaptam, mint amit én magam gondoltam volna.
Lényeg, hogy ő is belátta, hogy a férjem nagyon jó férj és apának sem utolsó.
Amikor bejelentettem, hogy újra babát várok, több év szenvedés után, anyum az örömtől sírt.
Ha annak idején hallgattam volna rá, nem lenne 2 gyönyörű fiam. Lehet, hogy sikeres lennék a munkámban, de boldogtalan.
Anyum azt is tudja, hogy szeretnénk 3. babát. Már említette, hogy fontoljuk meg alaposan, mert ugye a mai világ... Így nem mondtam meg neki, hogy mi hogyan döntöttünk. Majd ha terhes leszek, szólok.
Ez a ti életetek, a férjeddel közösen kell döntenetek. Nem korrekt tőle, hogy téged állít pengeélre, dönts egyedül. Neki mindegy. Elég szomorú, hogy ezt mondja.
Ha a 6. babánkat várnám, a férjem akkor is azt mondaná, marad. Aztán lehet, hogy lenne még pár ősz hajszála emiatt, de nem bánná meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!