Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most erre mit mondjak a...

Most erre mit mondjak a férjemnek?

Figyelt kérdés
2éve egy kavéra nem mentem el a bnöimmel..a férjem allandoan dolgozik.többi lent
2013. ápr. 11. 13:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
A többi?
2013. ápr. 11. 13:59
 2/17 A kérdező kommentje:
egy este kiborultam sirtam.megigérte hétfön leteszem aludni a gyereket délbe és menjek lazitani.vasarolni..erre 2perce a fülem hallatara elfogadott egy ebédmeghivast egy 60éves hazaspartol akkorra..
2013. ápr. 11. 14:01
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezd meg tőle, hogy miért fogadta el, ha neked megígérte, hogy akkor el tudsz menni kávézni... Kicsit legyél erélyesebb és fejtsd ki neki, hogy nem vagy te börtönben, hogy ne mehess el sehova...
2013. ápr. 11. 14:03
 4/17 A kérdező kommentje:
levagyok rongyosodva mert bar pénzem van lehetöségem nincs vasarolni.tele van a tököm a toystoryval meg a mondokakkal..egy napot nem kaphatnék?hogy felejtheti el?
2013. ápr. 11. 14:04
 5/17 A kérdező kommentje:
egyenlöre itt bögök..mar annyiszor eljatszotta ezt..betellt a pohar..de ha mondom h elég akkor azzal jön h anya vok jobb nekem csavarogni a bnöimmel mint 3asban kirandulni?!
2013. ápr. 11. 14:07
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

Akkor este ha megjött, hagyd otthon a gyerekkel, aetesse meg, altassa el, te meg menj el plázázni! Vagy szombaton, vagy vasárnap hagyd ott vele!!!

Nem hisztizni kell, hanem cselekedni!

Felnőtt ember, meg tudja oldani, el tudja látni a gyereket fél napig!

2013. ápr. 11. 14:08
 7/17 anonim ***** válasza:
16%
Nem értem. Egyrészt a gyerekekkel is lehet vásárolgatni. Persze, nem olyan, mintha nem lennének ott. de azért nem olyan szörnyű velük.
2013. ápr. 11. 14:14
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Én meg azt nem értem, hogy milyen viszonyban vagytok ti a férjeddel, hogy nem tudod ezt megbeszélni vele. Egy szombat délután pl. nem a világ, simán ott hagyhatnád rá a gyereket. Ez a minimum egy apától. Soha nem szokott kettesben lenni a gyerekkel? Az én fiam igényli ezt.
2013. ápr. 11. 14:18
 9/17 A kérdező kommentje:
istenhata mögötti faluban lakunk,külföldön.nincs jogsim.napi 2buszjarat van de a babakocsiba nem alszik a gyerek.a férjem heti fél napot van itthon.minden este éjfél körül ér haza.
2013. ápr. 11. 14:19
 10/17 anonim ***** válasza:
65%
Este hazajön,te meg fogod magad és elmész.Nem értem mi olyan nagy dolog abban,hogy 1 órát otthagyod vele.
2013. ápr. 11. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!