Mikor adtàl babàdnak elöször joghurtot?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mivel tejalapú étel, csak egy éves kora után fogyaszthat elviekben joghurtot. Aztán, hogy ezt ki tartja be és ki nem...
2009. szept. 22. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kisvárosban lakom.Ide még nem jutott el ez a tej,liszt stb.tilalom.Ezért az anyukák továbbra is adnak már pici kortól,tejet,tejtermékeket a babáknak.Egy gyerekorvos barátnőm szerint,egy évben legfeljebb egy allergiás gyerekkel találkozik.Ha tápszergyáraknak hiszel,akkor ne adj neki,ha a józan eszednek,akkor adhatsz már most is.
2009. szept. 22. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 9 hónaposan adtam neki egy nagyon picit és vártam lesz-e valami! Hát nem lett semmi baja, úgyhogy utána adtam már neki! És most sincs baja! Bár ez egyéntől is függ! Nem tudom mennyi idős a babád esetleg kipróbálhatjátok, ha 9 hó körül van egy picitől nem lesz baja! sok sikert! egy 2 éves manó anyucija
2009. szept. 22. 19:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

11 hónapos korától kap joghurtot a kisfiam, de csak olyat amiben nincs aprómagvas gyümölcs.

Barackosat, meggyeset...

Most 15 hónapos

2009. szept. 22. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
8hónaposan adtam neki először aktívia édes fehéret.azóta is rendszeresen eszi a joghurtot
2009. szept. 22. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Babajoghurtot adtam neki 6 hónapos korától, 7 és fél hónaposan már adtam a gabonapelyhébe 1-2 evőkanál natúr joghurtot. Nagyon szereti!
2009. szept. 22. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Kizárólag 1 év után, miután a túrótól nem volt baja.
2009. szept. 22. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
9 honaposan, igaz akkor még ritkábban, hetente-kéthetente 1x, kb 10 hos korátol pedig gyakrabban, szinte mindennap.
2009. szept. 22. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Már nem emlékszem pontosan, de olyan 7-8 hónapos lehetett, akkor mondta a dokinő, hogy kaphatja.

Amúgy olyanról sose volt szó, hogy tejALAPÚ dolgot nem lehet adni 1 éves kor alatt (a tejpép és a tápszer is az, csak el kéne olvasni), csak azt mondják, hogy TEJET nem szabad adni egy éves kor alatt. De ugyan úgy lehet adni sajtot, túrót, joghurtot már elég hamar. Persze ha nincs tejallergia, mert ha van, akkor alap hogy nem lehet. De most egészséges babákról van szó gondolom.

2009. szept. 22. 23:51
 10/10 anonim ***** válasza:

8 hós kortól

előszür baba joghurt

most danonino

túró desszert

2009. szept. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!