Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamik, akiknek csíkos a...

Kismamik, akiknek csíkos a hasuk. Nem kellemetlen fürdőruhára vetkőznötök nyáron?

Figyelt kérdés
5 hónapja szültem és tele van csíkokkal a hasam,sajnos hiába kentem.Félek nemsokára itt a nyár,olyan kellemetlen érzés fog el ha arra gondolok,hogy fürdőruha szezon....
2013. ápr. 10. 11:55
1 2
 1/18 Jégtánc ***** válasza:
68%
Nem kellemetlen,mert egyáltalán nem érdekel.3 gyermek után már nem vagyok olyan mint 20 éves koromban.Ezt elfogadom.Ha zavar akkor ne bikinit viselj hanem tankinit.
2013. ápr. 10. 11:57
 2/18 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok 1 babám van de iszonyatos a hasam...:(
2013. ápr. 10. 11:58
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is csikos maradt,hiába torna,kencék.

De nem igazán érdekel,felesleg nincs rajtam,simén felveszek bikinit,nem a csikoktól vagy a nemlétüktől vagyok csinos.

Nézz szét,150kilós tohonya öregasszonyok is felvesznek bikinit,kilóg a szőrük...és nem ségyellik magukat,miért te tennéd?

2013. ápr. 10. 12:01
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Vegyél tankinit azok nagyon csinosak sztem. :)
2013. ápr. 10. 12:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Sajnos rajtam van felesleg még.:( Pedig nem eszem sokat és sokat sétálunk is a picivel.nem tudtam szoptatni sokáig csak 3 hónapig-addig olvadtak le a kg-ok,de ahogy abbahagytam megállt.
2013. ápr. 10. 12:04
 6/18 anonim ***** válasza:

de kellemetlen ezért sima bikinit nem hordok 25 éves korom óta (akkor született az első babám és akkor repedt meg a bőröm, a többi 2 gyereknél egy szál csíkom nem lett)csak tankinit hordok.

Forma visszanyerésére meg nekem sose volt elég hogy csak szoptatok meg sétálgatok, kökemény diéta és minden másnap kemény edzés vagy futás kell hozzá ahogy leállok ezzel ugranak fel a kilók:(( Sajnos.

2013. ápr. 10. 12:07
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező!Nem engem írtál le?:) Igaz én 24 vagyok és 6 hónapja szültem.3 hós koráig szopizott és ugyanígy jártam mint te.Nagyon csíkos a hasam és meg is van ereszkedve.Én még nem tudtam így elfogadni magam és valószínüleg és strandolni sem fogok.Egyébként tényleg nincs mit szégyelnünk mert vannak tőlünk fiatalabbak akik még gyereket sem szültek és iszonyatosan néznek ki.Amint írtam én még nem tudtam elfogadni így a testemet de remélem idővel sikerül mert ettől szebb már nem lesz.Talán ha le tudok majd adni pár kilót.
2013. ápr. 10. 12:15
 8/18 anonim ***** válasza:
Ugyan nekem van még egy hónap hátra a szülésig, de sajnos megjelent egy pár csík az oldalamon. Nem nagyok, és szerencsére nem nagyon látszik. De ha ezek megjelentek, akkor számítok még többre is :-( Szerintem a bikinit elfelejthetem, a trikini lesz a megoldás a problémámra. De szerintem nálad nem csak a fürdőruha kérdés a probléma, hanem maga a tested, aminek az elfogadása már sokkal összetettebb és nehezebb feladat.
2013. ápr. 10. 12:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerencsére nagyon kevés csíkom volt/van,ami megmaradt az is halvány és a hasam legalján van így a bikini alsó teljesen eltakarja.Sokat edzek hasra én is kenegettem,mondjuk az elő nyáron nem vettem fürdőruhát,de akkor 1-3 hónapos volt a fiam, a második nyárra már szép volt a hasam és ugye eltakarta fürdőruha.Én már 2 éves szültem,már lemondtam róla,hogy teljesen eltűnnek,én is 2 vagyok,azt javaslom idén vegyél még egyrészest inkább.
2013. ápr. 10. 12:19
 10/18 anonim ***** válasza:

* 2 éve

*én is 23 vagyok

2013. ápr. 10. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!