Anyukák! Milyen fürdőruhát vegyek, ha a hasam csíkos, a melleim már nem olyan feszesek, mint szoptatás előtt?
Szeretnék strandra járni a gyerekkel, de nem tudom milyen fürdőruhát vegyek és honnan?
Előre is köszönöm a segítséget!
Nem vagyok anyuka, de a helyedben szerintem tankinit vennék.
Ez eltakarja a hasadat, a felsőrész ált. szivacsos, szóval a melleidet is formálja, mégsem egy egyberészes fürdőruha.
(Bocsi a sok linkelt képért, csak akartam többfélét is, hogy lásd, hogy nem csak a tökéletes alakon áll jól ez a fajta fürdőruha)
Én halcsontos melltartót vettem, de nekem csak a hasammal van baj. Szülés után csak oda híztam, pedig sportolok újra.
Viszont mivel már gyerekem is van, baromira nem néznek meg a férfiak. Akár viziló is mehetne előttük, ha már látszik rajtad, hogy nem vagy szabad.
Én egyrészest vettem, bár ahogy látom, sokan idegenkednek tőle, pedig megint kezd divatba jönni. Ilyenem van:
Nagyon tetszik, a hasamat jól lenyomja, karcsúsít, kényelmes. A háta elég mély (nem fenékig, de eléggé lent van), így az is szépen barnul, nem látszik a pántos ruhákban utána a fehér sáv. Eddig mindenki azt mondta, hogy nagyon jól áll. Ja, na így néz ki a háta: [link]
3. válaszoló
"Viszont mivel már gyerekem is van, baromira nem néznek meg a férfiak. "
hát én nem ezt tapasztalom. 2 gyerekkel is olyan pofátlanul megbámultak, és már arra is volt példa, hogy a játszótéren akart ismerkedni velem vasárnapi apuka :D Mondjuk nem panaszkodom, a szoptatás miatt úgy nézek ki most, mint ha szilikoncicim lenne :)
Bocs az offért :)
Én tankinit vennék, az csinos. Vagy egyrészesből is vannak jók. Attól függően, hogy mennyire és hol csíkos a hasad, és milyen alkat vagy, lehet jó egy trikini is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!