Masnak is csikos lett a hasa szules utan vagy csak nekem?
Figyelt kérdés
A hasam visszament az eredeti allapotaba, de a koldokom alatti resz csikos, es a koldokom korul is. Szornyen nez ki, foleg a koldokom korul, ott meg rancosnak is nez ki. Nem emlekszem, h starndokon lattam volna barkin is csikokat, vagy csak nem tunt volna fel? Ilyen fog maradni? Lehet valamit tenni ellene? 4 honapja szultem.2009. márc. 26. 20:48
1/6 anonim válasza:
Az enyém is ilyen sajnos :((((
Sokaknak csíkos a hasa. Azért nem láttad a strandokon, mert nem szokták kitenni a nők.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
2/6 anonim válasza:
Szintén ilyen!Az idő múlásával azért szépen elhalványodtak!Strandra egyrészesbe fogok menni!
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Szerencsére nekem 4 szülés után se lett csíkos. Ez is alkati kérdés. Egyébként egy idő után halványabb lesz, de sajnos teljesen nem múlik el. Ha majd kicsit lebarnulsz, kevésbé lesz feltűnő.
5/6 anonim válasza:
A nők nagy részének csíkos. Nekem is, pedig másfél éve szültem, de még mindig nagyon látszik. A csípőm is olyan, meg a combom is. Remélem azért majd halványabb lesz. Állítólag a napozástől halványul, legalább is anyukám szerint neki attól lett halványabb.
6/6 A kérdező kommentje:
akkor dobhatom ki a ketreszes furdoruhaimat???:-(
ez szomoru...lehet, h azert nem lattam, mert egyreszesbe voltak ezek a nok. Igy nagyon lebarnulni se tud majd. Szegyellem, meg a ferjem elol is rejtegetem. Persze latta mar, de probalom ugy intezni, h minel kevesebbszer lassa.
2009. márc. 26. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!