Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Masnak is csikos lett a hasa...

Masnak is csikos lett a hasa szules utan vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
A hasam visszament az eredeti allapotaba, de a koldokom alatti resz csikos, es a koldokom korul is. Szornyen nez ki, foleg a koldokom korul, ott meg rancosnak is nez ki. Nem emlekszem, h starndokon lattam volna barkin is csikokat, vagy csak nem tunt volna fel? Ilyen fog maradni? Lehet valamit tenni ellene? 4 honapja szultem.
2009. márc. 26. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Az enyém is ilyen sajnos :((((

Sokaknak csíkos a hasa. Azért nem láttad a strandokon, mert nem szokták kitenni a nők.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2009. márc. 26. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Szintén ilyen!Az idő múlásával azért szépen elhalványodtak!Strandra egyrészesbe fogok menni!
2009. márc. 26. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos nekem is csíkos lett. De én hajlamos vagyok rá, sejtettem, hogy így lesz. :( És nagyon utálom. De már eldöntöttem, kipróbálom valamelyik kezelést, ha anyagilag úgy állok.

[link]

Vagy: [link]

2009. márc. 26. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Szerencsére nekem 4 szülés után se lett csíkos. Ez is alkati kérdés. Egyébként egy idő után halványabb lesz, de sajnos teljesen nem múlik el. Ha majd kicsit lebarnulsz, kevésbé lesz feltűnő.
2009. márc. 26. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
A nők nagy részének csíkos. Nekem is, pedig másfél éve szültem, de még mindig nagyon látszik. A csípőm is olyan, meg a combom is. Remélem azért majd halványabb lesz. Állítólag a napozástől halványul, legalább is anyukám szerint neki attól lett halványabb.
2009. márc. 26. 21:10
 6/6 A kérdező kommentje:

akkor dobhatom ki a ketreszes furdoruhaimat???:-(

ez szomoru...lehet, h azert nem lattam, mert egyreszesbe voltak ezek a nok. Igy nagyon lebarnulni se tud majd. Szegyellem, meg a ferjem elol is rejtegetem. Persze latta mar, de probalom ugy intezni, h minel kevesebbszer lassa.

2009. márc. 26. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!