Ikrek után becsúszott a harmadik. Van aki esetleg ilyesmi helyzetben?
2 évesek múltak a fiaim, szerettünk volna amúgy is 3.-at, de még nem most. Persze el nem vetetjük, örülünk is tulajdonképp, bár van rajtam kétségbeesés azért:)
Szeptembertől mennének bölcsibe a fiúk, de így akkor be sem fogják őket venni? Már le van adva a papírjuk, júniusban értesítenek. Kellene majd szólnom? Bár amíg a 3. hónapot nem töltöm be, addig miért is szólnék? Vagy mit csináljak?
Ha valakinek van ilyen tapasztalata, hogy milyen ikrek után még egy picivel, az írhat:)
Szia!
Bár sokban nem tudok segíteni, mert nincsenek ikreim, de azt gondolom, hogy a terhesség miatt nem utasíthatják el a bölcsiből. És abban meg igazad van, hogy miért is szólnál, amíg nem töltötted be a 3 hónapot?
Kitartás!
Amúgy egypetéjű ikrek a fiúk? Nem tartasz attól, hogy újra ikrek lesznek?
Kérpetéjű fiaim vannak. Tartok az újboli ikerterhességtől, de egyenlőre bele sem gondolok:)
Még nem dolgozom, ősztől dolgoztam volna, de így nem fogok...
Úgy tudom, ha 3 gyerek van, akkor ugyanúgy jár a bölcsi mint a dolgozó anyák gyerekeinek.
Barátnőm volt hasonló helyzetben, a férje sokat segített neki, így meg lehet oldani :-)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hát nagyon szeretném már őket bölcsibe adni, nagyon jót tenne nekik...
Kicsit félek most, de ez van. Remélem minden rendben lesz.
Szia!
Nekem van egy most 5 éves lányom és egy most 3 éves fiam.
Két évvel ezelőtt boldogan vettük tudomásul hogy jön a harmadik(nem akartunk nagy kor külömbséget)Az uh-n derült ki hogy ikrek.Nagyott néztünk és sokat gondolkodtunk rajta mi legyen.Végül maradtak eleinte nehéz volt de most már két évesek és valamivel könnyebb mert a nagyok oviban vannak délelőtt.
Ha most valaki azt mondaná hogy terhes vagyok akkor már nem választanék mert nem lenne erőm elvetetni, ezért figyelünk nagyon a védekezésre.
Kérdésre a válasz:lehet hogy beveszik őket bölcsibe addig mig rendbe jössz.Nekem is bevették annyi időre a fiam bár őt oviba.Szólj nekik ha betöltötted a 3 hónapot és beszéld meg velük.Ha helyhiány van biztos nem engedik nekik hogy járjanak.Bár egy próbát megér.
Bocsi hogy hosszu lett!
Köszönöm Neked is! Elöször is gratulálok a gyerekekhez!
Igen, szerintem megvárom a júniusi kiértesíést, úgyis kb. akkor töltöm be a 3. hónapot. (most vagyok a 6. hétben)
Aztán szólok, ha felvették őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!