Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy bababörzét...

Mi kell ahhoz, hogy bababörzét rendezhessek? Te csináltál már ilyet? Vagy hogy csinálnád?

Figyelt kérdés
Gondolom keresek egy helyet, iskolában-óvodában és kibérelem 3-4 órára, meg előzetesen meghirdetem. De ezen kívül? Vállalkozónak kell lennem? Mit kell tudnom?

2013. ápr. 8. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Vállalkozónak kell lenned!

Kibérled az iskolától a helyet, majd meghirdeted, szórólapozol, plakátolsz!

Az asztal jegyet ha eladod, arról nyugtát, számlát kell tudnod adni!

Adózni is kell utánna!

Magad után járulékot fizetni, ha nincs fő állásod!

2013. ápr. 8. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Melyik városban szeretnéd csinálni?Vállalkozói tuti,hogy kell hozzá,mert ugye vannak az embernek rosszakarói,de szerintem nem túl bonyolult dolog.Szabolcs megyében hegyre halomra csinálják már a börzéket.Én is járok,vállalkozó vagyok,de még soha nem kaptam se nyugtát,se számlát egyetlen asztalfoglalásról sem.
2013. ápr. 8. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Èn Szentendrén mindig kapok nyugtát az asztalról!

Dunakeszin volt egyszer APEH ellenőrzés, és megbüntették a szervezők, mert feketén csinálta...

2013. ápr. 8. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Kaposváron szeretnék...

Gyesen vagyok, mi kell ahhoz, hogy vállalkozó legyek? Milyen költségei vannak ennek? Megéri? Csinált már ilyet valaki?

Én eddig akárhol foglaltam asztalt SEHOL SENKITŐL nem kaptam számlát, akkor ezek feketén mentek volna?

2013. ápr. 9. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!