Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell megszervezni egy...

Hogyan kell megszervezni egy bababörzét?

Figyelt kérdés

A kislányom után sok szép holmi maradt, amit ugye a kisfiamnak nem akarok megtartani.Több babát már nem vállalunk.Így is van a mit odaajándékoztam, de ezeket már eladni szeretném, és vennék mást ami hiányzik az enyéimnek.Próbáltam már háztól árulni, de nem volt érdeklődő.:(

Ezért gondoltam egy kisebb börzére.Ismerek egy hölgyet, aki egy bababarát civil szervezet elnöke.Esetleg vele is beszélhetnék.Ja, nem magyarországi vagyok, ezért kérnék ötleteket, hogy ti hogyan kezdenétek el!

2009. szept. 4. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha jár már oviba a kislányod, én ott próbálnék meg egy ilyen börzét összehozni, a többi szülővel együtt. Mindenki elvihetné a saját felesleges ruháit, és egyben vásárolhatna is. Ha az óvoda adná a helyszínt, esetleg egy bizonyos százalék az árult holmik után mehetne az óvoda javára. Én is épp egy ilyenen gondolkodom.
2009. szept. 4. 10:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Na ez egy jó ötletnek tűnik.Most volt igazgatóváltás, s nem ismerem az új dirit,de ha meghallgatna, már az is valami lenne!
2009. szept. 4. 10:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, majd írd meg neked, hogy sikerült!
2009. szept. 4. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hová valósiak vagytok, de nálunk Szfehérváron minden hónap első vasárnapján van az egyik iskola aulájában.Priv.ben elküldöm.
2009. szept. 6. 11:30
 5/9 anonim ***** válasza:
A helyi Szabközpontban szoktuk csinálni, ott kéne megkérdezni, ott adnak asztalt is. Aztán csak plakátolunk, hogy lesz börze, és aki árulni akar, annak előre kell asztalt foglalni. Általában a villanyszámla miatt kérnek 300Forintot asztalonként.
2009. szept. 6. 12:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Vajdasági vagyok, és erre nem volt még ilyen.Ezért gondoltam, hogy meg kellene szervezni.
2009. szept. 6. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért, de engem érdekelne, hol van Fehérváron bababörze?!?
2009. szept. 6. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:

17:02-nek:

Minden hónap első v. második vasárnapján 8-12-ig a Sarló úti rendelő melletti ált.iskolában.(Vizivárosi iskolában)

2009. szept. 6. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
A Babaruhabörze és bolhapiac [Börze]-néven megtalálható az iwiwen, ott mindig kiírják mikor van a következő.
2009. szept. 6. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!