Szerintetek kivárjam a jövőhét végei budapesti bababörzét, vagy látogassak el a HÁDA egyik üzletébe, és ott vásároljak?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert tuti hogy óriási tömeg lesz a bababörzén, és ha már ketten megyünk a párommal, a belépő 2400 ft/2 személy....2012. okt. 1. 19:57
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és szerintetek melyik a legjobb HÁDA bolt, ahol babaruhákat tudok venni jó árban?
2012. okt. 1. 19:58
2/7 anonim válasza:
Attól függ mit akarsz venni. Érdeme s körülnézni, tájékozódni.:)
3/7 anonim válasza:
Szia! Én nem bp-i vagyok, de itt Nyíregyházán is most volt bababörze és én nagyot csalódtam (most voltam másodjára). Drágán próbálnak túladni az anyukák a holmikon (aztán csodálkoznak, hogy rajtuk marad). Ami jó árban van, az bolyhos, foltos, agyonhasznált, ami szép, az pedig drágább, mint a darabáras turik. Én a Hádákat nagyon szeretem.
4/7 anonim válasza:
Menj el Hádába is, és inkább kisebb bababörzékre (kerületekben művházakban szinte hetente).
5/7 anonim válasza:
Én sokat vásároltam a Nagy Lajos Kir. úti HÁDA-ban, amíg Pesten éltünk. A babának is sok cuccot vettem ott, nagyon sok olyan van, amiről még az eredeti árcímkét sem vágták le! És tényleg fillérekből megvan minden, mert a babaruhák kilóra nem vészesek. :) Szívből ajánlom.
6/7 anonim válasza:
Én a Hádát tudom javasolni és ajánlani! De várd meg, az árukészlet cserét, a héten van pont, de változó, hol, mikor.
A kilósban ki tudsz fogni nagyon szupi darabokat, hihetetlenül olcsón. A darabárasban pedig hihetelenül szép, minőségi, hibátlan cuccokkal is lehet találkozni.
34 hkm
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönömmindenkinek! Körül fogok nézni a HÁDÁBAN is!
2012. okt. 2. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!