A nővédelmibe lehet menni időpont nélkül?
Velem közölték a telefonban, hogy nem adnak időpontot, menjek oda reggel, aztán majd bejutok... ezen eléggé csodálkoztam, mert a védőnő lelkemre kötötte, hogy kérjek időpontot. Szóval úgy látszik, vkinek adnak, vkinek nem.
Egyszer odamentem negyed 11-kor, és nekem is mondták, amit fentebb írtak, hogy 10 után haza lehet ballagni, jöjjek holnap. Erre elbőgtem magamat, mert nem tudtam előbb jönni a két kicsimtől, és nehéz volt bébiszittert találni. Erre viszont nagyon rendesek lettek, azonnal bevitték a bent rendelő dokihoz a kiskönyvemet, és kijöttek a beutalókkal, mert csak azért mentem.
Szerintem az ott dolgozók is utálják ezt a pocsék rendszert, amiben dolgozniuk kell.
Egyszer én is odamentem ilyen 12 körül. Amúgy kb. 3-an ültek a rendelőben. Mondták, hogy másnap reggel menjek vissza. Na, akkor én megszólalta, hogy a háziorvosom mondta, hogy még ma menjek el a nőgyógyászomhoz, mert 170/90-es vérnyomást mért. Egyből lett aznap délutánra időpont!!
Persze előtte megnézték a kiskönyvem, hogy a védőnő és a háziorvos beleírt, de hát ott volt, feketén-fehéren a magas vérnyomásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!