Létezik ilyen autósülés?
Autósülés vásárlás előtt állunk, de még ráér, lányom még csak 6 kg, 8 hónapos. Már nézelődünk, tájékozódunk.
Olyat keresek, ami 9- 36- os, dönthető és esetleg háttal is beköthető. Létezik ilyen egyáltalán? Hogy háttal is be lehessen kötni?
Mivel lányom elég pici súlyú, ám hosszú gyerek, még arról sem vagyok meggyőződve, hogy jó lenne-e nekünk ez a 9- 36 kg-os.
Az ára nem akadály, de nem szeretnék úgy járni, ahogy a babakocsival, hogy harmadjára lett meg a megfelelő. :)
Ti mit javasoltok, milyet vegyünk?
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok.
Az a helyzet, hogy másfél éves koráig tuti ki kell majd cserélni a mostani maxi cosit, mert lassan lelóg róla a lába. Ősszel, ha megint overálos idő lesz, tuti kicsi lesz és majd csak január végén lesz 1.5 éves.
Lehet, hogy akkor a miénk a 9- 25 kg-os lesz, megoldható, hogy külföldről rendeljünk, pl. Németországból rendeltem már babakocsit, van egy jó honlap és 6000 a szállítás. Egyébként a babakocsi 10.000-rel volt kint olcsóbb, tehát megérte.
De ki tudja, lehet a 18kgos lesz a jó, tényleg bele kell próbálni.
Néztem én is a cybexest, amit linkeltetek és a britax evolván agyaltam még, de ezek szerintem akkor hatalmasak lesznek és tuti nem kell, ha nem tudom háttal bekötni.
Nem könnyű...:)
Hiába lesz 9 kg, akkor is háttal kell még bekötni.
Kérdező:
Az, hogy a lába lelóg az nem baj. Az a lényeg, hogy a feje ne lógjon ki a fülénél jobban és az öv max 2 ujjal a váll alatt induljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!