Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről az...

Mi a véleményetek ezekről az ülésekről?

Figyelt kérdés
Kisfiam 13 hónapos, 87 cm, 13 kg. Az alábbi üléseket nézegettük (Top Rider, Pierre Cardin) [link] Mi a véleményetek? Esetleg ebben az árban, milyen típusú ülés ajánlanátok? Köszi előre is!

2013. febr. 28. 19:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsi de ebben nem tudok segíteni nekünk másmilyen van ezeket nem ismerem! De az előbb is te kérdezted ezt? Csak kitörölték?
2013. febr. 28. 19:19
 2/24 A kérdező kommentje:

Igen, mert délelőtt is fellőttem ezt a kérdést, hátha valaki tudna okosságot mondani. De úgy látom, ebben témában nem nagyon kívánnak hozzászólni.

De még egyszer köszi, legalább valaki elolvasta.

2013. febr. 28. 19:21
 3/24 anonim ***** válasza:
Én olvastam a korábbi kérdést is, csak azért nem válaszoltam, mert én nem vennék ilyet, csak normális törésteszttel rendelkező ülést...de ebben az árkategóriában ilyet nagyon nem találni :(
2013. febr. 28. 19:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el mind kettőt. Ilyen kicsi gyereket nem szabad ilyen ülésbe rakni. Ezek egyébként is nagyon rossz minőségűek és nem biztonságosak. Igazából még 0-18as ülés kéne neki, mert azt lehet háttal bekötni, de 9-18asnál semmiképpen sem nagyobb kategóriájú-
2013. febr. 28. 19:34
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 28. 19:37
 6/24 anonim ***** válasza:
50%
Na már megint! A lányomnak is 20 e alatt vettünk és semmi gond vele!
2013. febr. 28. 20:48
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ja csak ne legyen soha balesetetek, mert akkor megtudnád miért nem szabad ilyeneket venni, tényleg kívánom, hogy soha ne kelljen megtudnod.

Másrészt egy 1 éves egy ilyenben egy nagyobb fékezéstől is megsérülhet.

2013. febr. 28. 21:19
 8/24 anonim ***** válasza:
69%

Speciális, extra nagy energiaelnyelő párnák a vállöveken a maximális kényelemért .

Kiváló oldalütközés védelem, a legújabb biztonsági követelményeknek, szabványoknak megfelelő.

Ennél szerintem nem kell több! De lehet ez másnak nem felel meg!

2013. febr. 28. 21:42
 9/24 anonim ***** válasza:
Jó hát ezt mindenki leírhattja, de hol vannak a tesztek hozzá a fügegtlen szekértőktől.
2013. febr. 28. 21:47
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az észrevételeiteket, mentek a zöld kezek.

Most egy régebbi ülésünk van, olyan műa. talpú, dönthető. De nem lát ki belőle, és ez a balhé tárgya. Viszonylag keveset autókázunk, de jó lenne neki egy komfortosabb ülés, de többet nem tudok rá szánni. Fogalmam sincs mit tegyek!

2013. febr. 28. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!