Mi a véleményetek ezekről az ülésekről?
Figyelt kérdés
Kisfiam 13 hónapos, 87 cm, 13 kg. Az alábbi üléseket nézegettük (Top Rider, Pierre Cardin) [link] Mi a véleményetek? Esetleg ebben az árban, milyen típusú ülés ajánlanátok? Köszi előre is!2013. febr. 28. 19:00
21/24 A kérdező kommentje:
Kaptunk egy ülést korábban a barátnőmtől. Nem tudok neki nevet. Műanyag talpon álló, dönthető ülés. A hordozó után tökéletes volt neki, de most már szerintem kényelmetlen neki, mert a nem lát ki rendesen az autóból, és fel akar benne ülni. Ezért gondoltam, hogy vennénk neki új ülést.
2013. márc. 1. 11:57
22/24 Golan Trevize válasza:
Az szerintem egy 0-18-as ülés lesz.
Maradjon abban, amíg lehet, ha kilát, ha nem.
Közben meg próbálj még legalább 5000-et valahogy félretenni, és akkor pár hónap múlva tudsz venni egy jó 15-36-os ülést, és az már kitart, amíg ülésben kell ülnie.
23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet/teket!
Megpróbáljuk, csak ő már annyira érdeklődő. Pl. babakocsiban sem alszik már,fúúú nem is tudom mióta. Az autósülésben sem alszik, néha el-elbóbiskol.
2013. márc. 1. 12:17
24/24 anonim válasza:
Ha középen van 3 pontos öv a kocsiban, akkor kössétek oda. Onnan ki fog látni. Na meg gondolom dönthető az ülés, állítsd egyenesbe, így is jobban fog majd látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!