Mien nevet adjak a születendö kisbabáimnak?
Figyelt kérdés
Nemsokára gyerekeim születnek, hármas ikrek ebböl 2 lány és 1 fiu ha minden igaz. Valami szép régies nevet szertnék lányaimnakm fiamnak meg valami "modernebbet" ha szabad igy fogalmaznom :D...az én nevem Johanna ez is régies de nekem nem tetszik a csengése. Szerintetek mi legyen a nevük?2013. ápr. 4. 13:18
12/17 anonim válasza:
akkor minek teszel fel kérdést ha nem tetszik a válasz
14/17 anonim válasza:
Heléna - Ágota - Leon
Anasztázia - Izabella - Marcell
Amina - Imola - Erik
Mi a vezetéknév? Hosszabb vagy inkább rövidebb név kellene? A Léna és az Auróra szerintem nagyon jók, de azokban mi a "régies"? Mindkettő modern szerintem, Léna kifejezetten divatos mostanában.
15/17 anonim válasza:
nekem lányom lett őt Szófiának hívják,kicsit bajban voltam,annyit nézegettem h mi legyen,nagyon kevés tetszett,ez meg egyszer csak kipattant az utcán a fejemből,nem tudom,honnan és nem tudtam róla lekattanni,annyira megtetszett.Ha fiú lett volna,akkor Levente.Az Olivért szerettem volna,az a kedvencem,de a párom kisebb fia elhappolta előlem:),a másik pedig Richárd,nekem az is tetszik...
16/17 anonim válasza:
Lenke, Levente, Léna.
Milán, Jázmin, Flóra.
17/17 anonim válasza:
Karolina, Viola, Ida, Imola, Zsuzsanna, Franciska, Paula
Zsigmond, Vilmos, Márk, Tamás, Tivadar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!