Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan fiatal...

Vannak itt olyan fiatal anyukák akik 3 gyereket nevelnek kevés pénzből?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 10:27
1 2
 11/16 zabmester ***** válasza:
53%
Nem ti vagytok azok, akik most költöztek nagyobb lakásba?
2013. ápr. 4. 15:01
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Vagy aki úgy várta a Gyest, mint a messiást? Ha gondoljátok belinkelem a kérdést!:)
2013. ápr. 4. 15:08
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
A férjed pék? :-)
2013. ápr. 4. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:

A kevés relatív.

Nekünk is három gyermekünk van.

A család összbevétele 200.000 Ft. Úgy gondolom, ez nem mondható soknak. Ennek ellenére mindenünk megvan: saját lakás, autó. Igaz, hitelünk is van, (személyi)de semmivel nem vagyunk elmaradva, a számlák mindig rendben vannak.

Rengeteg ruhánk van, elfogadom a családból, rokonoktól érkező gyermekruhákat, én is segítek másoknak a mi gyermekeink által kinőtt zsáknyi ruhával.

Hét közben rendelem az ételt nekem és a férjemnek, mert együtt ebédelünk, a munkája révén szerencsére haza tud ugrani fél óra. (csak hétvégén főzök, nameg vacsorát minden este:tészták, saláták, egyszerűbb dolgok.)

2013. ápr. 4. 15:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is a szombathelyi anyuka ugrott be. Nem is kell kiírni a nevét, egyből le lehet vágni, hogy ő kérdez...
2013. ápr. 4. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:

En mar a kerdesbol sejtettem, hogy o az. Azert ne haragudj kerdezo, de kezdesz nagyon durva lenni. 2 gyerek mellett rohadt sok idod jut ezeket a provokativ kerdeseket feltenni, raadasul a stilusod is bicskanyitogato, es a vegen minden kerdesed ugyan oda lyukad ki. Nem unod meg???? Miert nem sporolod meg magadnak meg ezt a sok kellemetlenseget, ugyse kapsz soha semmi jot, akkor meg mi ertelme??

De hogy a kerdesedre i valaszoljak, nekunk csak az havi 30 ezer, hogy bevasaroljuk eg honapra a tisztakodasi szereket, mosashoz, mosogatashoz, pipere cuccok, stb, es ebben meg nincs is szinte semmi ami kaja, max egy kis szaraz teszta, meg egy keves tartos elelmiszer. Pedig nekunk meg csak 1 gyerekunk van, most varjuk a masodikat, igaz mi nem is. semmire vallaltuk.

Ennyi penzbol nem lehet megelni, es sokadszorra is elmondom, hatalmas felelotleneg a 3. gyerek, hiaba vedekezes mellett fogant, es hiaba nem vagyok ab. parti, de a ebben az esetben ez kellett volna legyen a megoldas. Mat most mondom, hogy tuti az lesz a vege, hog el fogjak venni a gyerekeket, mert ezt hosszu tavon nem lehet csinalni. Szokd meg a gondolatot, mert a kornyezetedbol elobb utobb valakinek szemez fog szurni a nyomorotok, legalabbis. gyerekek erdekeben remelem.

2013. ápr. 5. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!