Akinek nincs pénze pelekára, az miért nem használ textilt?
Komolyan nem értem... A hónap végén már naponta jönnek a kérdések, hogy hogyan húzza ki anyuka azt a pár napot, amíg meg nem érkezik a gyes, meg hogy már egy hete alig van mit enni, aztán amikor tételesen felsorolja a kiadásaikat, minden alkalommal szerepel benne a havi 10 ezer pelenkára. Meg itt vannak a néha burkoltan, néha nyíltan pelenkát kérő kérdések, aztán ha valaki javasolja az anyukának a textilt, akkor még ő van felháborodva.
Természetesen elhiszem, hogy nem egy nagy öröm kakit mosni (bár pár nap alatt hozzá lehet szokni), de miért képesek tömegek arra, hogy inkább üres tésztát esznek napokig, de a gyerek fenekén mindenképp drága eldobhatónak kell lenni?
Tudom, törődjek a saját dolgommal. De egyszerűen tényleg nem értem, minek ilyen luxusra költeni, ha már kenyérgondok vannak.
Elnézést, ha valakit megbántottam, de komolyan érdekel, hogy látjátok.
Utolsó ez komoly, hogy még válogatott is ?
Én el hiszem, hogy drága egy gyerek de akinek nincs havi 10. ezre pelenkára az miből fogja iskolázni taníttatni a gyerekét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!