Aki prefold mosható pelenkát használ pár kérdés?
Lehet hamulúgbam áztatni vagy hamulúgban kézzel mosni? Vagy valami mással kézzel mosni?
Milyen méretek vannak, milyet kell venni?
Kell hozzá plusz nedvszívó betét?
Rendesen meg lehet kötni? Nem csúszkál el?
És még tapasztalatokat írhattok!
Köszi:)
hamulúg: nem tudom, egy ismerősöm mosószódával mossa kézzel
méret: többféle gyártó/márka van, több méretezés. Általában 1-2. 0-7/8 hónapig a kisebbik, utána a nagyobbik
prefold: ez a nedvszívó. Vízzáró külső kell hozzá
Nem lehet megkötni. A külső rögzíti, vagy snappy kapoccsal lehet.
Van amelyinél több méret is van,(s,m, l, xl) de az az igazság, hogy szerintem is le lehet fedni az egész pelenkáskor összesen 2 mérettel,mert elég jól lehet variálni, hogy mekkorára hajtogatod. Tehát ha a babád már van 7-8 kiló körül, akkor már egész nyugodtan veheted a nagy méretet (akár a legnagyobbat)
Plusz betét elvileg nem kell hozzá,de estére jól jöhet, hiszen akkor nagyobb mennyiségű pisivel kell elbánnia.
Rögzítéséhez én javaslom, hogy snappi kapcsot szerezz be. Ha jó a prefold anyaga, akkor jól lehet rögzíteni vele
Én se tudom, hogy mi az a hamulúg,de kézzel mosáshoz sima mosószappant használnék. Mindenképp kézzel fogod mosni? (Ha gépben, akkor a mosószóda a legegyszerűbb megoldás)
Köszönöm a válaszokat!
Igen, kézzel szeretném mosni, nekem így egyszerűbb és nem is akarok túl sokat venni a pelenkából mert egy héten csak egyszer mosok géppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!