Én megmondom őszintén, hogy mosható pelusban nagyon szívesen segítek, tanácsot adok, ha kell. Tudok pl. olyan megoldást javasolni, ami gyakorlatilag semmi beruházást nem igényel. De nem szívesen adok eldobhatót rászorulónak, mert úgy gondolom, hogy ez kétoldalú dolog, neked is tenned kell, nem csak kérni. Ami ebben az esetben az lenne, hogy vállalod a pelenkák mosását. Én az eldobható pelust nem tartom jó megoldásnak egy szűkös anyagi helyzetben. Most összegyűjtesz 2-3 csomaggal és utána mi lesz? A mosható mindig ott lenne, hiszen nem fogy el. Persze a mosás is pénzbe kerül, de töredéke az eldobhatókhoz képest
2013. ápr. 3. 15:20
22/26 anonim válasza:
egy másik kérdésében(ami szinte ugyanez volt) leirta hogy a családit és gyest-mármint ezt az összeget-kölcsönkérte korábban és hiába jött ma meg azt vissza kellett adnia...én is irtam hogy moshatoban tudnék segiteni,de arra nem is reagál-
2013. ápr. 3. 15:25
23/26 anonim válasza:
számomra döbbenetes, hogy a kérdező ideböfögi, hogy márpedig valaki adjon neki pelusokat, de még feltételeket is szab, hogy márpedig eldobhatót.
na meg, hogy ne írjunk neki privit mert mobilról netezik!
mi nem élünk rosszul, mindent megkap a gyerek, de mondjuk okostelefonra nem telek, a 6 éves olcsó telefonomat használom... esetleg egy csomag pelusért cserébe megveszem a mobilodat... mindketten jól járnánk :D
2013. ápr. 3. 17:07
24/26 anonim válasza:
Ingyen sehol, bár én sem értem hiszen már tescoban lehet kapni pelenkát ami olcsóbb..
2013. ápr. 3. 23:18
25/26 anonim válasza:
Ugye senki nem dől be neki???
Ennyi erővel holnap már itt mindenki pelenkát, meg tápszert fog kunyerálni....
2013. ápr. 3. 23:23
26/26 anonim válasza:
Na igen.
Voltunk már mi is rossz helyzetbe, amikor párom elvesztette 11 év után a munkáját, csak a gyed volt (de abból is csak a 8 órás minimálblr utá járó, mert csak ennyire voltak hajlandóak bejelenteni), albérletben lakunk, de sosem volt olyan, hogy ne lett volna pl pelusa a gyerkeimnek, ennivaló is mindig volt, tiszta ruha is.... Szóval gondolkodjuk már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!