Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudok ingyen pelenkát...

Hol tudok ingyen pelenkát beszerezni 21 hónapos kisfiúra?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 22:28
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
nem textilre gondolok hanem rendes pelusra akinek van felesleges az írjon de ne privátba nagyon köszönöm aki tud segíteni!!!
2013. ápr. 3. 12:23
 12/26 A kérdező kommentje:
és légyszives ne írjatok privátba mert este telón vagyok és nem tudom elolvasni köszönöm!!!!
2013. ápr. 3. 12:24
 13/26 Golan Trevize ***** válasza:
81%

Eladod a telefonodat, lemondod az internetet, és veszel pelenkát.

Ennyi.

2013. ápr. 3. 12:28
 14/26 anonim ***** válasza:
nekem csak moshatóm van...
2013. ápr. 3. 12:32
 15/26 anonim ***** válasza:
Védőnőt megkérdezted? Barátok?
2013. ápr. 3. 12:36
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, még legrosszabb esetben is gyes-en vagy, és jár a családi, ami majdnem 40 ezer forint egy hónapban, elméletben a gyerekre. 40 ezer forintból miért nem telik pelenkára?

Én ezt nem is értem....

2013. ápr. 3. 13:08
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Már bocsi,de elvárod az ingyen pelenkát,miközben magyarázatot sem adsz a kérdésed után,hogy miért van rá szükséged?!Lehet jobban tudnánk segíteni,ha ismernénk az előzményeket.Bár ez az én véleményem ,de mégiscsak szeretem tudni,hogy kinek,mit,és miért adok..és ne értsd félre nem bántásképpen írom,de fűzd már hozzá,hogy miért van rá szükségetek?(mármint az ingyen -re értem)Helyileg merre laksz ha megkérdezhetem?
2013. ápr. 3. 13:28
 18/26 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj nem írod le miért kell,mekkora kell,milyen kell.Empatikus ember vagyok ha tudok segítek,de nem értem ,hogy miért nem először a családot,barátokat kéred meg,ma elvileg kaptál családit,és gyest ha nincs gyeded,miért nem tudsz venni pelenkát? Tudod ha szükségem lenne valamire akkor először is mutatnék egy kis alázatot,adnék magyarázatot,nem csak elvárnám,hogy segítsenek.
2013. ápr. 3. 13:30
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

Telefonról netezel? Erre van pénz? De pelenkára nincs? Miért nem vettél textil pelust? Azt is lehet ám adni rá.

De mondok jobbat. Szoktasd le a pelenkáról. Mert az én fiam 20 hónaposan szobatiszta volt. Éjszakára is.

2013. ápr. 3. 13:35
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
én csak azt nem értem,hogy nem hónap közepe vagy vége van tehát pont családi és gyes is jön mindenkinek abból miért nem telik???? arra kapod lényegében,hogy őt ellásd...én szívesen segítek ha tudok segítettem is már ezen az oldalon is ,de az azért nonszensz,hogy amit a gyerekre most kapsz pénzt ma vagy holnap abból nem pelenkát veszel a kicsinek ha meg tényleg akkora bajban vagy akkor tessék elfogadni a felajánlott textil pelust jobb mint a semmi nem igaz?!
2013. ápr. 3. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!