Szeretnék egy yorki fajtatiszta kölyök kutyát ajándékba elvihetőt ingyen honnan kell beszerezni?
ingyen?
Nem hiszem el, miért kell ilyen kérdéseket felenni?
Nem kapsz ingyen még a menhelyeken is illik adományt adni min. pár ezer forintot. Miből gondolja azt mindenki, hogy egy drága kutyát csak úgy ingyen osztogatnak?
Az állatorvost miből fizetnéd?
Ha "véletlenül" születnek valahol fajtatiszta kölykök, azok is 2 oltással "kell(ene)", hogy új gazdához kerüljenek, csak a 2 oltás legalább 10 ezer, nem beszélve a chipről. Ráadásul, ha tenyésztőtől veszed, akkor tenyészszemle, orvosi szűrések előzik meg a pároztatást, az sem pár száz forint.
Miből gondolod, hogy ingyen hozzá lehet jutni?
És tudom miről beszélek, nekem fajtatiszta yorkim van, és gondolkodom egy második kutyán. Az én tenyésztőm 120-ért adja őket.
Little Red!
Én is én is!! :D És tankolni sem akarok utána, menjen magától!! :)
Ingyen? Sehonnan. Legalja szaporítók hirdetnek expresszen 20-30 ezer forintért.
De még ha szereznél is egy kutyát, miből fogod eltartani? Egy kölyök kutya első fél éve minimum 60-90 ezer között mozog. Én tegnap vittem oltásra a kutyámat, átnézte a doki, körméből kicsit levágott, bűzmirigyét kitisztította, kapásból 8000 forint. Előtte elvittem a szőrét lenyíratni, 3500 forint.
Ezeket a dolgokat nem lehet kikerülni. Gyűjtsél össze 70-80 ezer forintot, hogy normális tenyésztőtől tudjál kutyát venni. csak mert a szaporítótól vásárolt kutyák általában sokkal többe kerülnek később. Egy tenyésztő figyel rá, hogy egészséges kölyköket adjon el, és garanciát vállal a kutyáira.
ingyen nincs fajtiszta kutya!
ha ingyen szeretnél kutyát akk járd végig az utcákat és fogadj be egy kóbor kutyát! az INGYEN VAN! de persze csak a kutya, annak ugyanúgy kellenek oltások, kaja, játékok, fekhely, etető/itató edények, póráz, stb. stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!