200 ezerből meg lehet jól élni egy babával ugye?
Figyelt kérdés
Kb. ez maradna rezsi és lakáshitel kifizetése után. Szeretnénk gyereket, de anyósom mindig azzal riogat, hogy minek az, éhen fogunk halni, egy gyereknek túl sok minden kell, nem engedhetjük meg magunknak stb.
Ennyi pénzből ugye, hogy ki lehet jönni, nem vagyunk tiszta hülyék?
2013. ápr. 2. 16:47
2/14 anonim 

válasza:

Ha a rezsi és a hitel kifizetése után ennyi még mindig megmarad, akkor az több mint elég. Még félre is tudtok tenni.
3/14 anonim 

válasza:

Ha ez a kajára, háztartási dolgokra marad, akkor valóban rengeteg! A feléből is simán meg tudnátok élni.
4/14 A kérdező kommentje:
Hát ahogy most élünk, abból mi is így gondoljuk, de anyósom... hogy ő jobban tudja, felnevelt két gyereket, nekünk arra nem telik. Pedig ők még szegények is. :O
2013. ápr. 2. 16:58
5/14 anonim 

válasza:

Ennyiből simán. Nagyon is jől. Anyósod félre beszél vagy nem akarja hogy gyereketek legyen? Amugy meg semmi köze hozzá :) nyugodtam bevállalhatjátok ilyen kereset mellet.
6/14 anonim 

válasza:

Mi kb 320.000 Ft-ból élünk/hó, de ebből 58ezer a lakbér, kb 25ezer/hó a rezsi és a párom útiköltsége olyan 25ezer szintén. Tehát kb 210ezer forintunk marad/hó, simán kijövünk, megtakarítani is tudunk, nem is keveset!
7/14 anonim 

válasza:

Ha rezsi,és a hitel kifizetése után ennyi marad abból 2 gyerekkel is megéltek,bár szűkösebben azért.Ne hallgass az anyósra,nincs igaza
8/14 anonim 

válasza:

ha ez marad kajára,tisztító és illatszerre,egyéb kiadásokra,akkor még 50-et félre is tudtok tenni szerintem
nekünk olyan 300 körül van a nettó bevétel.hitel nincs,de fizetünk 40 fundamentát,és 10-et a fiúnknak a babakötvénybe.ha a rezsit,telefonszámlát,ovit,benzint kifizetem,akkor kb 180 marad,ebből még tudunk félre tenni kb 50-et,attól függ,hogy kell -e a fiamnak ruha,vagy vannak extra kiadások,mint a családban névnap,szülinap stb
9/14 anonim 

válasza:

Ennyi marad? Jó nektek! Mi majdnem ennyiből élünk 3-an, fizetjük a rezsit, a lakáshitelt, az autóhitelt. Így is simán kijövünk minden hónapban, még megtakarításunk is van.
10/14 A kérdező kommentje:
Én ezen gondolkodok, hogy nem akarja, hogy gyerekünk legyen vagy vajon miért mondja ezt? Nem értem. Csak gondolkodtam, hogy de hát nekünk az átlaghoz viszonyítva tulajdonképpen tök sok a fizetésünk, akkor hogy ne lenne elég? Más összesen ennyiből él hitellel, több gyerekkel. Nyilván aki benne van jobban tudja, hogy milyen költségek adódnak, de próbáltam itt számolgatni, de egyszerűen sehogy se jött ki az, hogy nem lenne elég a pénz. De ezek szerint gyakorló anyukák szerint se kell azért kirabolni a bankot, megleszünk tényleg.
2013. ápr. 2. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!