Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kellene...

Szerintetek mit kellene tennem?! ://

Figyelt kérdés
Au pair munkára szeretnék jelentkezni. Mindigis..kiskorom óta ez volt az álmom, hogy egy ilyen helyen dolgozzak. Nagyon szeretem a gyerekeket, és nagyon szívesen is dolgoznék kint, külföldön. De 2 kis bökkenő van, az egyik hogy első osztályos (általános iskola) korom óta tanulok angolul. Már viszonylag egész jól megis tanultam, társalgái szint, stb.. de valahogy mégis azt érzem hogy kint nem lennék képes angolul beszélni, és nem értenék meg majd semmi. Ez az egyik gond az másik hogy: mivel külföldi meló, ezért repülővel kellene kimenni, de halálosan félek a repülőtől. Nem csak azért mert a magasban van és lezuhanunk (na jó tudom ez nem fog beválni, reméljük..:D ) de egyszerűen képtelen elennék felszállni a repülőre, a másik repülővel kapcsolatos gondom az hogy a gyomron nagyon érzékeny mindenre, (tehát ha kb 30percet utazok, akár még autóval vagy busszal is, utána kell kb 20 perc mire "visszatérek a földre" mivel annyira rosszul vagyok)tehát nekem mindenhova 2 levél B6-tal kell elindulnom (azért nem annyival, de értitek hogy mire gondolok) és nagyon félek hogy a repülőn hányni fogok vagy bármi. :'( És ez a 2 nagy problémám van a repüléssel, viszont nagyon szeretném ezt a melót! Mit tegyek? Bocsánat a rengeteg helyesírási hibáért, de siettem. Előre is köszönöm a válaszokat
2013. márc. 31. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:

1. ha feltétlenül külföldön szeretnél bébiszitterkedni, akkor le kell győznöd a félelemeidet

2. maradhatsz itthon is

3. mehetsz környező országba is, akár autóval, Bécs nincs messze, keresel egy angol nyelvű családot és még repülni sem kell

2013. márc. 31. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Én itthon voltam olasz családnál, angolul fél évig.
2013. márc. 31. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
A buszokon/auton en is sokszor rosszul leszek,de repulon meg soha nem lettem rosszul!Annyira kellemes.Csak max le/szallasnal kicsit razkodos.Amugy mikor fenn vagy meg sem erzed,es pihenhetsz is hogy ne felj!:) Es en Skociaban elek,ugy jottem ki parommal,hogy o nem tudott megszolalni sem!De fel ev alatt megtanult,mert ha angolul szolnak hozzad muszaj lesz angolul reagalnod ra.Szoval szerintem ha ennyire hatarozott vagy afelol hogy mit szeretnel csinalni,mindenkeppen meg kell probalni!Nem szabad ettol felni!ha ez az almod/vagyad akkor ne hagyd ki!:)
2013. ápr. 1. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!