Tényleg én csinálom rosszul? Mit kellene még tennem, hogy közelebb kerüljön a fiunkhoz?
semmit
te mindent megtettél.
apukának meg úgy tűnik csak akkor jut eszébe a kisfia
ha úgy tartja kedve..
Szerintem sem csináltál rosszul semmit. Az, hogy az apja, amikor eszébe jut, hogy van egy gyereke és megjelenik, a kisfiad számára egy idegen, a nagymamáról meg nem is beszélve.
Az elején, amíg még ilyen kicsi, szólnék a nagymamának, ha látni akarja az unokáját, jöjjön ő, hogy a megszokott környezetében legyen. Amikor nagyobb lesz majd, és megszokta a nagymamát, akkor menjen csak oda veled.
Azt mondom én is mint az első, annyival kiegészitve hogy nekem ez inkább rólad szólónak tünik mint a gyerekről.
Mama akar gyermeket látni jön, apuka szintén, ajtó nincs bezárva. Ha ez igy nem megy nekik akkor a nevük kuss.
Volt arrol is szö, hogy a mama jöjjön, de erre sem reagált. Meg az volt, hogy rám nem kiváncsiak, csak a gyermekre. De hát szegénykém fél. A nagypapa rendszeresen látja, mert jár erre direkt, őt is elmondják mindennek.
Sajnálom a fiam is, sokszor emlegeti az apját, csak hát elmenni nem akar vele.
3-as vagyok.
Ha te mindent megpróbáltál, ne érezd magad rosszul. Az, hogy a nagymama téged látni akar vagy sem, ez szerintem egy ekkora gyereknél, aki ilyen ritkán látja a nagymamát, nem is kérdés. Amíg nem szokja meg, addig nem engedném, hogy ott legyen vele egyedül, és végig sírja az egészet.
Szerintem is. De gondoltam megteszem az első lépéseket én. Mégis csak a fiam mamája. De volt, hogy találkoztunk vásárlás közbe, és rá se nézett a fiamra. Nagypapára nem merem, mert mindig zűr van körülötte. :/
De én feladom azt hiszem. Majd ha jönnek jönnek, ha nem nem. Csak azért jó lett volna, ha viszonylag normális családba élhetett volna a kis Drágám. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!