Mit tegyek ha a fiam létét csak rossznak érzem már egy ideje?
Amikor a fiamra gondolok, akkor keserűség és csalódottság fog el:
Nagyon ronda szerencsétlen, már 19 éves és nem volt még barátnője.
Nekem ez azért is kellemetlen mert a kolléganőmnek van egy jóképű fia akivel dicsekszik, én meg nem tudok a fiammal kapcsolatban semmit sem felmutatni.

Nézz magadba, hogy neked miért ezek a dolgok fontosak. Miért akarsz versenyezni a kolléganőddel?
Te nem tudsz semmit felmutatni az életedben, ezért kellene a gyereknek ezt megtennie?
Amúgy lehet, hogy a kolleginánál sem minden tökély, csak arról nem fog beszélni...

Gyógymód: vegyél egy jó könyvet, olvass, vagy csinálj bármit! Nem hiszem, hogy ennyire nincs hobbid?!??!??!? Ez, hogy ide ilyen egyértelmű baromságokat írsz ki, nem nevezhető hobbinak!
Ja, amúgy a legegyértelműbb jele annak, hogy provokatív kérdés, az utolsó válaszod: "Már itt sem lehetek őszinte?", vagy valami ilyesmi. Gondolkozz el magadon, hogy mennyire hasonlíthatsz a fentiekben leírt "fiúra"! (Szerintem eléggé.......)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!