Mit tegyek ha a fiam létét csak rossznak érzem már egy ideje?
Amikor a fiamra gondolok, akkor keserűség és csalódottság fog el:
Nagyon ronda szerencsétlen, már 19 éves és nem volt még barátnője.
Nekem ez azért is kellemetlen mert a kolléganőmnek van egy jóképű fia akivel dicsekszik, én meg nem tudok a fiammal kapcsolatban semmit sem felmutatni.

Hát ez igazán kedves...
Tanulmányai? Érdeklődési köre? Sportol? Szakkörbe jár?
Nem csak a külső számít. Egyébként érdekes anya lehetsz ha ilyet mondasz a fiadról: "nagyon ronda szerencsétlen". Valahogy ez nekem olyan, hogy én a gyerekemre soha nem tudnék ilyet mondani.

Meg mi az hogy nem tudsz felmutatni semmit? Nem vagy rá büszke? Az életben semmi olyat nem tett még, ami miatt büszke lehetnél rá?
Elég szomorú ha így van, és nem a fiadat hibáztatnám miatta..

abban méred a sikert, hogy hány lányt tud felmutatni? Lehet, csak neked nem mutatta még be őket. Az meg, hogy ronda, b.sszus, vegyél neki márkás ruhát, cipőt, vidd el fodrászhoz, hogy kicsit javítsd a külsejét. Ja, és a génjeit tőletek kapta, erről is ő tehet, hogy néz ki????
Apám pont ilyen, mint te, évente párszor látogatom, akkor se akarok vele egy szobában lenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!