Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, visszakérnéte...

Mit csinálnátok, visszakérnétek a holmikat, vagy beletörődnétek hogy ezt elszúrtátok?

Figyelt kérdés

Van 2 gyerekem, tervezünk 3.at de csak jóval későbbre. Rengeteg szép jó állapotú ruhánk, tárgyunk van/volt a gyerekekről. Tesóméknak most született nemrég babájuk ( 9hós ) és így amikor jelentkeztek a dolgokért kölcsönadtuk őket nekik. Meg is beszéltük hogy majd visszajuttatják. A ruhákkal már nem foglalkozom, mert jó foltos lesz vagy nem mosnak szépen oké. De a múltkor jártunk náluk és tesóm (pasi) felesége nem egy tisztaság szerető ezek szerint (én ezt nem tudtam róla). a pihiszékben etet ami tiszta kaja foltos volt, meg is van repedve már egy helyen a szék.

A babakocsink kritikán aluli ahogy kinéz, a hordozókendőt nem tudom hogy nyűtték így szét nekem 2 gyerekkel nem sikerült. Nem rosszból csinálják meg nem direkt, meg fogalmuk sincs róla hogy ez engem rosszul érint, dehát elhűltem hogy hogy leamortizáltak mindent.Álmomban se gondoltam hogy így kicsi babánál használt dolgokat így le lehet harcolni ilyen rövid idő alatt.

Kérdésem hogy most mit csináljak? Felnőtt emberek most én oktassam ki őket a tisztaságról vagy kérjem vissza a dolgokat, dehát még kell nekik. Most kirántom a fenekük alól hirtelen a babakocsit, hordi kendőt mindent?

Meg biztos megsértődnének.

Vagy mit tegyek?

2013. márc. 27. 12:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Erre a válasz az lenne hogy hát még jódarabig használjuk.

A másik dologra meg ez: jó hát majd visszaadjuk ha nem használjuk, miért nektek már kell? (nyilván nem).

2013. márc. 27. 14:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Vannak emberek akik tényleg nem tudnak vigyázni a cuccokra. Én pl. még nem találtam olyan folttisztítót, amivel tökéletesen dolgozhatnék, másoknak sikerül. Ha a babás cuccaidat nem is kapod vissza (mert megbeszélitek a tesóddal, h ezeket ugye már nem lehet használni), később valahogy máshogyan segíthetne, szivességeket tehene neked. Lehet, ez is jól fog jönni neked a későbbiekben.
2013. márc. 27. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!