Érezted már magad boldogtalan anyukának?
A másfél éves kisfiamat imádom, de annyi probléma volt már a terhességemtől kezdődően, hogy úgy érzem összeroppanok...
Férjemnek el tudom ezt mondani, de úgy érzem már a beszélgetések sem segítenek...
Igen. Nagyon is.
Első fiam születése után történt.
Egy dolog zökkentett ki ebből, mégpedig az, hogy meddő lettem. Átmenetileg, évekre. A küzdelem, a harc, a megújulás és végül a siker mindezt elfeledtette velem.
Most, a második fiam születése után még nem tapasztaltam ilyet, pedig már 8 hónapos.
Igen,szoktam sajnos.Elég gyakran...
Nekem is problémás terhességem,problémás KORAszülésem volt,4,5 hónap hasfájós időszakunk és a mai napig nem volt 5 átaludt éjszakánk,pedig 16 hós a fiam.
Mivel én nagy alvó voltam,ezért az átlagnál jobban megvisel,hogy nem tudok eleget és elég jól aludni és ez rányomja a bélyegét mindenre.
A fiam is egy 'hétördög' :-),nem könnyű vele,de mindennél jobban szeretem.
Próbálok mindig arra gondolni,hogy örülnöm kéne,hisz nem sokon múlt,hogy ne haljon meg,vagy én ne maradjak ott szülésnél,meg hogy másoknak sokkal nagyobb gondjai vannak,de tudod,hogy van az:az embernek mindig az a legrosszabb amiben ő él,amivel neki kell megküzdenie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!