Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érezted már magad boldogtalan...

Érezted már magad boldogtalan anyukának?

Figyelt kérdés

A másfél éves kisfiamat imádom, de annyi probléma volt már a terhességemtől kezdődően, hogy úgy érzem összeroppanok...

Férjemnek el tudom ezt mondani, de úgy érzem már a beszélgetések sem segítenek...

2013. márc. 24. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
igen éreztem többször is,elég fiatalon lettem terhes és a terhesség után komoly depresszióm volt,sőt sokszor már főleg télen sokszor éreztem magam boldogtalannak,fiam lassan 2 éves lesz,megértelek
2013. márc. 24. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen. Nagyon is.

Első fiam születése után történt.

Egy dolog zökkentett ki ebből, mégpedig az, hogy meddő lettem. Átmenetileg, évekre. A küzdelem, a harc, a megújulás és végül a siker mindezt elfeledtette velem.

Most, a második fiam születése után még nem tapasztaltam ilyet, pedig már 8 hónapos.

2013. márc. 24. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után depressziós lettem, a férjemet nem igazán érdekelte, nem is akart segíteni (mondván, hogy ő nem szeret érzésekről beszélgetni). Aztán elmúlt 1 éves a kislányunk, amikor el is hagyott minket a férjem, azóta egyedül vagyok. Nagyszülők, rokonok nincsenek. Nagyon nehéz, sokszor előfordul, hogy boldogtalannak érzem magam. Persze a lányomat szeretem, jó vele lenni, mégsem vagyok igazán boldog. Élek egyik napról a másikra, csinálom, amit kell, és ennyi.
2013. márc. 24. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen,szoktam sajnos.Elég gyakran...

Nekem is problémás terhességem,problémás KORAszülésem volt,4,5 hónap hasfájós időszakunk és a mai napig nem volt 5 átaludt éjszakánk,pedig 16 hós a fiam.

Mivel én nagy alvó voltam,ezért az átlagnál jobban megvisel,hogy nem tudok eleget és elég jól aludni és ez rányomja a bélyegét mindenre.

A fiam is egy 'hétördög' :-),nem könnyű vele,de mindennél jobban szeretem.

Próbálok mindig arra gondolni,hogy örülnöm kéne,hisz nem sokon múlt,hogy ne haljon meg,vagy én ne maradjak ott szülésnél,meg hogy másoknak sokkal nagyobb gondjai vannak,de tudod,hogy van az:az embernek mindig az a legrosszabb amiben ő él,amivel neki kell megküzdenie...

2013. márc. 24. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is sokszor érzem magam boldogtalannak, és közben lelkiismeret furdalásom van, hiszen boldognak kellene lennem. A fiam 14 hónapos, és még ő sem aludt végig összesen 5 éjszakát. A kialvatlanság megnyomorítja az életemet. Hiába imádom, sokszor türelmetlen vagyok vele, kiabálok is. (az 5 hónap hasfájást és a fogzást most ne is említsük).
2013. márc. 25. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!