Hány havi családi Pótlék jár ebben az esetben?
Figyelt kérdés
18éves vagyok!2009 Júniusában befejeztem a nappali tagozatos iskolámat, Július, augusztus, szeptemberben nem kaptam családi pótlékot mivel nem voltam beiratkozva iskolában de most Szeptember 1től járok egy esti tagozatú gimnáziumba holnap tudok kérni iskola látogatásit amit Pénteken el is tudok vinni az illetékes helyre (amit nem nevezek meg mert édesanyám tudja hogy hol kell újra igényelni a családi pótlékot)! Több embertől is halottam hogy valószínűleg októberben amikor utalni fogják a családi pótlékot én visszamenőleg is fogok kapni 2-3havi összeget?! Ez tényleg így van? válaszokat előre is köszönöm!2009. szept. 16. 23:30
1/5 anonim válasza:
Csak ha nappalin tanulnál, akkor járna a családi pótlék
2/5 anonim válasza:
A családi pótlék kizárólag a közoktatásban , nappali tagozaton jár
3/5 anonim válasza:
A családi pótlék a középfokú nappali tagozatos diák után jár, jelenleg a 23.életéve betöltéséig, 2010 január 1-től a 20. életéve betöltéséig.
4/5 anonim válasza:
Szerintem semennyi, mert te is írtad, hogy estire jársz. Családi meg nappalira jár, közoktatásra. Még a nappalis egyetemistáknak sem jár, hiába nappalis, már nem közoktatás. Az egy csacskaság, hogy amíg tanulsz adnak.
5/5 anonim válasza:
Istenem...Nagyon sokan el vagytok tájolva.
CSALÁDI PÓTLÉK KÖZÉPFOKÚ KÖZOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN JÁR!!
AZ HOGY NAPPALI ESTI VAGY LEVELEZŐ TÖKMINDEGY!!!
bár most már csak 20 éves korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!