Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Május-júniusban szülő kismamik...

Május-júniusban szülő kismamik, ti milyen babakocsit vesztek?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, sőt ötletem sincs.
2013. márc. 18. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia.En majus vegere vagyok kiirva.Mi egy pierre cardin ps 682-t vettünk.Te/ti?
2013. márc. 18. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! Május közepére vagyok kiírva és egy Giraffe Club Sh-618-as babakocsit vettünk használtan.

Itt videót is találsz róla:

[link]

2013. márc. 18. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Azt nezem szinte tök ugyanaz a ket kocsi. :) Egyebkent mi is hasznaltan vettük.Erdemes szetnezni aprodon jofogason :)
2013. márc. 18. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Hauck Malibut vettünk újonnan!

Ez az a babakocsi! Ezzel a felszereléssel!

[link]

2013. márc. 18. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Én még nem tudom,mert nyáron a meleg miatt nem kell annyira védett kocsi, télre meg már a sportrész kell. Szerintem.
2013. márc. 18. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
En juniusra vagyok kiirva. Kell mózes egyáltalán?
2013. márc. 19. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia !

Én júniusra vagyok kiírva :) Mi is hasonló okok miatt , mint amit mondtál , hogy meleg van meg ilyenek ... Nekünk kislány lesz ! Mi egy Chipolino Optimát választattuk 3 kerekű viszont a baráti körbe is van sok mindenkinek ilyen babakocsija , és elég jó babakocsi ! Szerintem tök jó , mivel nincs hozzá mózes meg sport rész viszont mégis tök modern , és persze könnyű , meg kényelmes is !

[link]

2013. márc. 19. 21:08
 8/8 A kérdező kommentje:
én is nézegettem a chippolinokat, de csak neten. nem tudom élőben milyen lehet.30-40 ezer körül akarok rákölteni.
2013. márc. 20. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!