Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ilyen esetben?

Ti mit tennétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Gyerekemnek vettünk egy biciklit a tescoban.

azok közül ami tetszett, ott volt a legolcsóbb, ezért esett erre a választás (20E)

megvettük, kifizettük, mentünk érvényesíteni a garanciát amikor közli az információs csak, hogy nem ők adják a garanciát hanem a szakszerviz ha beviszem a biciklit.

na már most mi vidékiek vagyunk, a szerviz meg pesten van, ráadásul tőlünk a legtávolabb eső végén, olyan 5.000Ft lenne az üzemanyag, hogy elvigyük meg egy jó fél napos utazás.

Ti mit csinálnátok? Elvinnétek, nem vinnétek, panaszt tennétek a tescoban?

2013. márc. 18. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. A helyszínen elállhattál volna a kerékpár vásárlásától, ha ez miatt nem szeretted volna megvenni. Kötelesek lettek volna visszafizetni az árát, ha kéred. Ha még nem telt el 3 nap, mióta megvettétek, akkor ezzel a jogoddal még mindig élhetsz, persze csak akkor, ha a kerékpár kifogástalan állapotban van, még nem üzemelték be és megvan minden eredeti csomagolása és alkatrésze.
2013. márc. 18. 13:22
 12/19 A kérdező kommentje:

még nem adtuk oda a gyerkőcnek a biciklit de visszavinni nem szeretném.

tényleg csak azt szerettem volna kérdezni, hogy ti elintéznétek-e a garancia levelet ilyen körülmények között vagy hagynátok a csudába.

azt felfogtam, hogy panaszt nem tehetek, nem is fogok, csak hirtelen ez is eszembe jutott :)

2013. márc. 18. 13:27
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Mi is vettünk már bicajt a tescoban. Ugyanígy jártunk. Hát a világvégére nem vittük el beüzemelni, hiszen az tulképpen semmiből nem áll, csak meghúznak rajta pár csavart meg egy két beállítás. Javíttatni meg végképp nem érné meg elvinni a világvégére. Szóval mi maradtunk garancia nélkül. Azért egy ilyen bicajnak nem sok baja lehet, azt megcsinálja bármelyik szervizes olcsón. Semmi drága alkatrész nics rajta. Én úgy gondolom, hogy jobban jártok gari nélkül, ha már visszavinni semmiképp nem akarjátok.
2013. márc. 18. 13:55
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
Egy biciklin mit kell beüzemelni? :D:D
2013. márc. 18. 13:57
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen nevetséges dolgok, hogy: nyereg beállítása, pedál felszerelése, váltó beállítása...
2013. márc. 18. 14:03
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
ezzel a fogyasztóvédelemhez rohanni?? De röhejes vagy ostobenkó! :DDD
2013. márc. 18. 14:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát megnézném én azt a gázost, aki tízezrekért köt be egy gáztűzhelyt! Meg is érdemli, az aki ilyet hív ki. Az én féjem 4000 ft - ot szokott kérni egy gáztűzhely bekötésért.
2013. márc. 18. 14:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát pedig nekünk 10.000ft volt az indesit gáztűzhely bekötése! És nem tudtunk mit csinálni, mert csak őket lehetett hívni, ha akartuk a garanciát. És azért ez egy tűzhelynél egy kicsit fontosabb dolog. És ő sem csinált semmit, csak megnézte a szelepeket vagy miket, meg beállította a láng erősségét.

Ja, hogy a cirkóról ne is beszéljek! Az meg 20.000 volt és az ég világon semmit sem csinált, csak megnyomta a start gombot...

2013. márc. 18. 15:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát, sajnálom, ezek a szakszervizek egy vérszívók. Sokszor kérdezik a férjemet, mi legyen ebben az esetben, ő fel szokta vázolni (a tűzhely tipusától főggően), hogy mennyi az esélye, hogy gar. időn belül bármi olyan lesz vele, ami komolyabb költség. Ha ennek kicsi a valószínűsége, nem éri meg kifizetni a beüzemelést, 1 év alatt nem szokott velük gond lenni, ill. könnyen elhárítható hibák szoktak előfordulni. De ezt mindenki maga dönti el.
2013. márc. 18. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!