Milyen orvoshoz kell ilyen esetben fordulni?
Lassan 2 éves a kislányom és elég sokat híztam a terhesség alatt. Ez lassan, de biztosan lement. Igazából nem foglalkoztam azzal, hogy fogyókúrázzak vagy ne.
Jártam egy héten 2× edzőterembe, de nem vittem túlzásba a dolgokat.
Kevesebbet ettem, mint a terhesség alatt. Igazából visszaállt az a rendszer az életemben, ami gyermekvállalás előtt volt. (reggeli szinte semmi, ebédre meleg, uzsonnára gyümölcs, vacsora este 6 előtt kb. 2 szelet kenyér).
Sokan dicsértek mostanság, hogy milyen sokat fogytam. Igazából szinte hirtelen (3-4 hónap alatt). Én is csak azt vettem észre, hogy 2-4 hetente szinte új ruhatárat kell vennem, mert minden leesik rólam.
A hétvégén ráálltam anyóséknál a mérlegre és 97 kilót mutatott. Ami azért érdekes, mert M-s ruhákat hordok.
Itthon nincs mérleg, de tegnap az edzőteremben is 97 kilót mutatott a mérleg és ma anyukámhoz is átmentem és ott is.
Ettől függetlenül szinte egy gramm felesleg sincs rajtam. Ha még át is alakultam volna, akkor sem tudom, hogy hova ment ez a sok háj. Se a seggem nem lett nagyobb, se a lábam. Hasam egyáltalán nincs, karom is vékony.
Eléggé aggaszt ez a 97 kiló.. főleg így, hogy nem tudom merre lehet a 165 centimen.
Én 163 centihez vagyok 58 kiló, és még ez is látszik. Hájas a fenekem és a hasam meg az oldalam is.
Valahol lennie kell annak a kilónak, ennyi izom nem lehet rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!