Hány éves kor után hagytátok egyedül otthon a gyereketeket a lakásban? Felügyelet nélkül?
Engem 6 évesen hagytak először egyedül az 1 éves húgommal. Ikerházban, tanyán laktunk. Megjegyzem én nagyon felelősségteljes gyerek voltam, kis felnőtt ha mondhatni így. Én a gyerekemet nem hagynám ennyi idősen egyedül, mert közel nem lehet ennyire bízni benne.
De rendszeresen 11 évesen lettem egyedül hagyva nyári szünetben,amikor anyukámnak dolgoznia kellett. De én akkor már feltakarítottam a házat, egyszerű kajákat megfőztem. De ezt csak szorgalomból, mert anyu előfizetett ebédre és eljártam érte. Reggel elmentem a kenyérért a boltba. Soha nem volt semmi olyan dolog ami megingathatta őket abban, hogy nem hagyhatnak egyedül.Jobban vigyáztam a tesómra , mint sok szülő a gyerekére.
De ez teljesen gyerekfüggő!!!
A kukucskálós vagyok:) 12 évesen már engem is hagytak éjszakára egyedül, vagyis olyan 4-5-6 fele értek csak haza.Ahogy éreztem,hogy mindjárt elalszok beszéltem még anyával aztánmire felkeltem már anya hozta be a kis kakaómat :D
Szerintem 12 évesen már otthon lehet hagyni..persze nem ismerem a gyereket. Van olyan 16 éves osztálytársam akit én nem mernék otthon hagyni egyedül,mert szegényke elég kis esetlen.. szerintem ha kigyulladna a ház simán végignézné,hogy leég.
Olyan 7-8 évesen hagytak először egyedül otthon a 3-4 éves öcsémmel.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!