Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért lesz egy férfi nőgyógyász?

Miért lesz egy férfi nőgyógyász?

Figyelt kérdés
A nőket megértem, mondjuk, hogy segíteni szeretnének nőtársaiknak, mert bele tudják képzelni magukat az örömükbe/bánatukba. De a férfiak? A legtöbben csípőből rávágják, hogy azért, mert szereti a ... . De én nem hiszem (nem is akarom), hogy ez lenne a válasz, mert különben miért lennének pl urológusok? Sokat járok mostanában nőgyógyászhoz, és elgondolkoztam ezen...
2013. márc. 16. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Erdekli a noi test mukodese, szeretne resztvenni a szules elmenyeben, illetve rengeteg a penz benne
2013. márc. 16. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekli ez a szakterület, és jól is fizet.
2013. márc. 16. 11:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom egy onkológus sem azért lesz az ami, mert szereti a rákot, hanem mert az egyetemen szakosodáskor gondolom ebben látta meg azt a célt, amiben legjobban ki tudná élni a szaktudását.

Egyik barátnőm nefrológus lett. Mert érdekelte a téma, és nem azért, mert annyira vonzódik a vesékhez...

Egy nőgyógyász is hasonlóképp lehet. Ez a téma keltette fel leginkább az érdeklődését, ehhez ért legjobban, ezt akarja tanulmányozni. Igen buta magyarázat lenne, hogy azért mert szereti a ...

2013. márc. 16. 11:43
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

szerintem csakis a pénz miatt

ebben van szerintem a legtöbb pénz

a nők nagyon félnek,hogy valami gond lesz szülésnél,vagy terhes gondozáson nem elég alapos az orvos,nem vesz észre valamit,ezért inkább magán dokit fogadnak,és százezreket fizetnek

nem hinném,hogy lenne más indok

2013. márc. 16. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha egy ember azért lesz orvos, mert jól fizet, akkor az szomorú, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő. Én is eü-s vagyok, érdekel az emberi test, de nem minden testrész működése érdekel egyformán. A születésnél szebb élmény az életben nincs, főleg a férfiak azok, akik ebből fizikailag kimaradnak. Szerintem érthető, hogy miért vonzódnak annyian ehhez a területhez. Minden szempontból misztikus és csodálatos dolog a női testnek ez a része :) Engem pl. a szem nem köt le, érdekes, de nem érzem azt a szenvedélyt (értsd jó értelemben), amit pl, a sürgősségi betegellátás kapcsán érzek. Ezért mentőzöm. De mindenki másban találja meg azt, ami hosszú távon érdekli.
2013. márc. 16. 13:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Minden választ köszönök, különösképpen az utolsót! :)
2013. márc. 16. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
A legtöbb nőgyógyász azért lesz az, mert imádja a gyerekeket, a születést csodálatos dolognak tartják és szeretnének ebben segíteni a nőknek. Ez hülyeség, hogy valaki csak a pénzért menjen nőgyógyásznak, egy lelkiismeretes orvos pénz nélkül is segítene. Akiket én ismerek nőgyógyászokat, köztük, a sajátomnak is 4-5 gyerekük van.
2013. márc. 16. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:
20%

én írtam azt,hogy a pénz miatt

szerintem nem hülyeség,mint ahogy az utolsó válaszoló írta

az én gyerekem beteg lenne,ha a körzeti orvosom nincs véletlenül szabadságon,és nem egy másik orvos vizsgál meg,és hallgatja meg a panaszomat,amit a körzetisnek már egyszer elmondtam

konkrétan elmondtam a körzetis dokimnak,hogy nagyon vizesedek,erre közölte,hogy majd lemegy,ha megszülök.32 hetes voltam

én nagyon aggódtam,meg a család is.két hét múlva a következő terhesgondozáson másik dokihoz kellett menni,mert akihez tartozok szabadságon volt.neki is szóltam.ő közölte,hogy azonnal menjek át a belgyógyászatra,át is szólt,hogy fogadjanak.mérnem kellett a vérnyomásom 24 óráig,és vissza kellett mennem.másnap már a kórházban feküdtem több,mint egy hónapig,a gyerek születéséig

na ilyen lelkiismeretesek az orvosok,ha nem adsz nekik pénzt

a gyerekem így is sorvadtan született,csont és bőr volt,hypoton lett,15 hónapos korára hozta be a mozgásbeli lemaradását.szerencsére szellemileg nem lett gond vele.

és ez is megtörténhetett úgy,hogy egy hónapig kórházban voltam,napi 1-3 nst-t csináltak,csak a fehérjevesztést felejtették el nézni.na jó,heti egyszer megnézték.és a kórház tele volt lelkiismeretesebbnél lelkiismeretesebb nőgyógyászokkal.csak épp egyik sem kapott pénzt

2013. márc. 16. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
11%

na látom jól kiéltétek magatokat a lepontozásban idióták.én egy velem megtörtént igaz dolgoz írtam le,és csak a szerencsén múlt,hogy nem lett komoly beteg a gyerekem,nem az orvosok lelkiismeretességén.ha tejelek,tuti foglalkoztak volna velem normálisan.ennyit az esküjükről

ha én elfogadnék a munkám miatt egy fillért is,mehetnék a börtönbe

2013. márc. 18. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon sajnálom, ami veled történt, de általánosítasz egy rossz esemény miatt. Ha engem bokán rúg egy anyuka, akkor sem mondom, hogy minden anyuka hülye. El kellene gondolkodni, hogy kik és mivel tartoztak felelősséggel, és azokat igen, elmarasztalni. De ettől még nem minden nőgyógyász szemét és pénzéhes, csak Te nem találkoztál velük!
2013. márc. 18. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!