Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen idő van nálatok?...

Milyen idő van nálatok? Kivittétek ma a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Én nem vittem el reggel az oviba a nagyfiamat, és ki sem tettük a lábunkat a házból.

Akkora szél van, hogy az udvarban egy 30-35 méteres fenyőfát simán kicsavart a földből, a hófúvás miatt pedig látni sem lehet.

2013. márc. 14. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szakadt az eső orkános szél. Biciklivel mentünk oviba, de nem tudtam felülni, mert elfújt. Gyalogoltunk. Habár féltem a járda melletti fáktól. Gyerekek élvezték, én kimondottan nem. Mostmár hó esik, de már nem megyünk sehová.
2013. márc. 14. 16:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Orkán, most már dél óta hóesés, előtte eső. Gyerek egész nap itthon volt, én meg a boltba ugrottam le ami 2 percre van tőlünk, de így is fáztam nagyon.
2013. márc. 14. 17:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Délelőtt még az eső szakadt, majd 3tól a hó. A szél annyira nem vészes, de azért hideg van. Kocsival voltunk bevásárolni, mert muszáj volt.
2013. márc. 14. 18:27
 14/16 frászkarikaborsó ***** válasza:
nem voltunk kint, reggeltől esett, délutánra meg már szélvihar és havas eső is volt.
2013. márc. 14. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Reggeltől délig szakadt az eső, és fújt a szél, azért nem tudtunk kimenni. Mire felébredt, annyira szakadt a hó és tombolt a szél, hogy azért nem mentünk.

Kocsival voltunk bevásárolni, de nagyon hideg van.

2013. márc. 14. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Ölben vittem a 4 éves fiamat az oviig, kb. 600 m. Orkán erejű szél hordta közben a havat.
2013. márc. 15. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!