Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 gyermekes apa vagyok....

2 gyermekes apa vagyok. Nemreg a felesegem bevallotta, hogy ezelottt 12 évvel volt egy egy kalandja egy munkahelyi bulin es lehetséges hogy nem en vagyok az elso gyerekunk apja. Mit tegyek, nagyon szeretem a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Megcsinaltam a DNS tesztet es sajnos nem en vagyok a biologiai apja.Olyanok velemenyet szeretnem kerni,akik hasonlo helyzetben vannak.
2013. márc. 8. 10:34
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
62%

azta ha jol látom született még egy gyermek tőled...

ha szereted akkor felejtsd el és fogadd el h mindenki hibázhat

2013. márc. 8. 10:35
 2/35 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem akarsz a gyerek(ed)lelkében kárt tenni, akkor ezt a témát elássátok jó mélyre!

Nincs értelme 12 évvel ezelőtti dolgok miatt bolygatni a múltat.

2013. márc. 8. 10:40
 3/35 anonim ***** válasza:
77%

A mai világban ez már nem "válásos" ügy,mint régen.Persze egy darabig én sem tudnék "jóban lenni" a feleséggel,mert az sem lenne normális.

Én olyan párt ismerek,ahol a 2.gyerek ilyen.

Már rég túlléptek ezen és a 2.ik gyerek nagyon is jól megvan a "nem igazi" apjával...

2013. márc. 8. 10:41
 4/35 ivilicious ***** válasza:
93%
ú..szegény, nem tudom mit kéne csinálnod....a te gyereked,te nevelted...inkább a feleségem pofoznám fel
2013. márc. 8. 10:42
 5/35 anonim ***** válasza:
76%

na ez kicsit fura

miért is most jött ez elő? tána gyerekek nem hasonlítanak egymásra, ( az enyémek hasonlítanak )

itt sajnos értem mi a gondod, persze Te nevelted, a gyerekednek tekinted, nem i fog megváltozni, inkább a bizalom, ami megrendült, ezt értem

sajnálom, de Neked kell mérlegelni és megbirkózni a helyzettel,

nézd süt a nap, menjél ki a zöldbe gondolkodni, a telefont némítsd le, ha viszed, lehet ez hosszabb idő kell mire kigondolod mi legyen, érvek, ellenérvek, ( a kapcsolat mellett ill ellene )

a döntés a Tied N

2013. márc. 8. 10:43
 6/35 anonim ***** válasza:
73%

Ha szereted azt a gyereket is, akkor neveld tovább. z már rajtad múlik, hogy ezek után együtt tudsz-e élni a feleségeddel.

Ha elválsz, akkor csak a te gyereked után kell tartásdíjat fizetni. Ha bebizonyítod a bíróságon, hogy nem te vagy az apa.

2013. márc. 8. 10:47
 7/35 anonim válasza:
84%
Mindenki hibázhat? Nem válásos probléma? Jézusom:D Nem egy olyan kaland volt, hogy lefeküdtek és kész, hanem mástól lett terhes. A gyereket ugyanúgy szeretném, hisz én neveltem kiskorától, de a nőt tuti elhagynám.
2013. márc. 8. 10:49
 8/35 anonim ***** válasza:
85%

Apa nélkül nőttem fel, úgyhogy nem tudok objektiv maradni ebben a kérdésben.

Nézd, én ugy vélem nem az az apa aki megcsinálta a gyereket hanem aki felnevelte...

és ha a gyerek téged szeret akkor meg ilyen szempontbólnem tökmindegy 12 év után, hogy ki csinálta? Békéés boldog családban éltek, minek ezt bolygatni?

illetve a gyerekeknek APA KELL. ha szreted őket akkor nem fogod ezért otthagyni őket. Én a helyedben nyelnék párat pár napig durciznék és ennyi... ne egyél felesleges és fájdalmas lépéseket.

persze az egy másik dolog, hogy a bajkeverő himet privátban diszkréten pofánvághatnád...

2013. márc. 8. 10:51
 9/35 anonim ***** válasza:
5%
Csináltass DNS tesztet mindkét gyerekre, aztán szépen elválsz, és akkor nem kell a fattyak után fizetned.
2013. márc. 8. 10:58
 10/35 fospuska válasza:
70%
ha kibírod így az asszony mellett,maradj ott. de a palin 12 évre visszamenőleg behajtatnám a gyerektartást és egy csepp lekiismeret-furdalásom nem lenne.
2013. márc. 8. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!