2 gyermekes apa vagyok. Nemreg a felesegem bevallotta, hogy ezelottt 12 évvel volt egy egy kalandja egy munkahelyi bulin es lehetséges hogy nem en vagyok az elso gyerekunk apja. Mit tegyek, nagyon szeretem a gyerekeket?
azta ha jol látom született még egy gyermek tőled...
ha szereted akkor felejtsd el és fogadd el h mindenki hibázhat
Ha nem akarsz a gyerek(ed)lelkében kárt tenni, akkor ezt a témát elássátok jó mélyre!
Nincs értelme 12 évvel ezelőtti dolgok miatt bolygatni a múltat.
A mai világban ez már nem "válásos" ügy,mint régen.Persze egy darabig én sem tudnék "jóban lenni" a feleséggel,mert az sem lenne normális.
Én olyan párt ismerek,ahol a 2.gyerek ilyen.
Már rég túlléptek ezen és a 2.ik gyerek nagyon is jól megvan a "nem igazi" apjával...
na ez kicsit fura
miért is most jött ez elő? tána gyerekek nem hasonlítanak egymásra, ( az enyémek hasonlítanak )
itt sajnos értem mi a gondod, persze Te nevelted, a gyerekednek tekinted, nem i fog megváltozni, inkább a bizalom, ami megrendült, ezt értem
sajnálom, de Neked kell mérlegelni és megbirkózni a helyzettel,
nézd süt a nap, menjél ki a zöldbe gondolkodni, a telefont némítsd le, ha viszed, lehet ez hosszabb idő kell mire kigondolod mi legyen, érvek, ellenérvek, ( a kapcsolat mellett ill ellene )
a döntés a Tied N
Ha szereted azt a gyereket is, akkor neveld tovább. z már rajtad múlik, hogy ezek után együtt tudsz-e élni a feleségeddel.
Ha elválsz, akkor csak a te gyereked után kell tartásdíjat fizetni. Ha bebizonyítod a bíróságon, hogy nem te vagy az apa.
Apa nélkül nőttem fel, úgyhogy nem tudok objektiv maradni ebben a kérdésben.
Nézd, én ugy vélem nem az az apa aki megcsinálta a gyereket hanem aki felnevelte...
és ha a gyerek téged szeret akkor meg ilyen szempontbólnem tökmindegy 12 év után, hogy ki csinálta? Békéés boldog családban éltek, minek ezt bolygatni?
illetve a gyerekeknek APA KELL. ha szreted őket akkor nem fogod ezért otthagyni őket. Én a helyedben nyelnék párat pár napig durciznék és ennyi... ne egyél felesleges és fájdalmas lépéseket.
persze az egy másik dolog, hogy a bajkeverő himet privátban diszkréten pofánvághatnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!