Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 gyermekes apa vagyok....

2 gyermekes apa vagyok. Nemreg a felesegem bevallotta, hogy ezelottt 12 évvel volt egy egy kalandja egy munkahelyi bulin es lehetséges hogy nem en vagyok az elso gyerekunk apja. Mit tegyek, nagyon szeretem a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Megcsinaltam a DNS tesztet es sajnos nem en vagyok a biologiai apja.Olyanok velemenyet szeretnem kerni,akik hasonlo helyzetben vannak.
2013. márc. 8. 10:34
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a tanácsait,azért kértem a mások véleményét is,mert egy kicsit nehezen tudom lenyelni a gombocokat a torkomban,de mindent megteszek a gyerekek érdekében.Máskülömben a sztori tabu,nem tudja senki más a családban.
2013. márc. 8. 16:14
 22/35 anonim ***** válasza:

Azt mindenesetre vedd figyelembe,hogy a gyereknek is tudnia kell és mivel te kialakult jellemmel rendelkező felnőtt vagy ő sokkal jobban fog sérülni,ha megtudja ebben a korban,és ez elég érzékeny korszak.Lehet,hogyha te is azt mondod nagyon szereted őket,ő is nagyon szeret téged.

Szóval lehet egy szakembert kell megkérned a tálalásra,hiszen ő sem élhet hazugságban...

2013. márc. 8. 16:30
 23/35 anonim ***** válasza:

Engem ebben az egészben az bántana, hogy miért most mondta el.

"de a palin 12 évre visszamenőleg behajtatnám a gyerektartást és egy csepp lekiismeret-furdalásom nem lenne"

Szerinted a vér szerinti apa tudod róla mert szerintem nem. A gyerektartást pedig csak 6. hónapra visszamenőleg lehet követelni.

2013. márc. 8. 16:58
 24/35 anonim ***** válasza:
Inkább nem írom le milyen összeesküvés elméletem van erre.
2013. márc. 8. 17:06
 25/35 anonim ***** válasza:

Hát igen a sok szempont,a Tied,a gyereké, a 3.férfié (aki lehet tényleg nem tudott az egészről és azt hitte facér nővel van).Úgy tűnik a legludasabb a női fél ebben az esetben és végül is miért hazudott 12 évig?

Ez legyen a másik kérdés részedről,ahogy mások is feltették.

2013. márc. 8. 17:22
 26/35 A kérdező kommentje:
A pali nem tud semmit,a feleségem a tavalyig remélte,hogy én vagyok az apa,csak a második terhességkor komplikációk léptek fel,és a doki azt mondta neki,hogy ilyen komplikáció általában akkor jön elő ha a két terhesség más apától van.Akkor minden összeomlott benne.Attól félt,hogy azonnal otthagyom és várt még egy kicsit hogy gyarapodjon a picike,mert arra gondolt,hogy elviszem magammal.De egy pici gyereket SOHA nem szabad elszakitani az anyjától!
2013. márc. 8. 18:01
 27/35 anonim ***** válasza:
Akkor még 1-2 éves a te gyereked?
2013. márc. 8. 19:20
 28/35 A kérdező kommentje:
9 hónapos kis hercegnő
2013. márc. 8. 19:21
 29/35 anonim ***** válasza:
50%

Hát akkor viszont nőként azt mondom más a képlet.

Szerintem eddig nem merte elmondani,mert félt,hogy elveszít téged.Azt látta,hogy te milyen jó apa vagy.

És most,hogy van saját gyereked már biztonságban érzi magát,hogy te úgysem hagyod el,ha már közös gyereket is van.Csúnyán hangzik,de én most már így látom.Őszintén szólva számító egy nőnek tűnik...

2013. márc. 8. 19:29
 30/35 anonim válasza:

Szerintem ne vállj el, mert ez tényleg nem jó megoldás, bár magadra is gondolnod kell! Biztos, hogy megviselt vagy ,én is kikészülnék. A gyerekeket ha elhagynád csak rontana a helyzeten, bár ha most derült ki az igazság akkor minden más eddig csak hazugság volt, én ezt vallom. A lónak is négy lába van mégis megbotlik, bár a kérdésben nem egyértelmű, hogy egy alkalom volt vagy egy-egy alkalom mert ez nem mindegy.

Én a helyedben elutaznék egy hétre egyedül, vagy a legjobb barátommal és hidd el ezalatt rájössz mire van szükséged. Munkába ne kergesd az érzéseid, mert a közhiedelemmel ellentétben ez nem segít. Kapcsolódj ki és mindenképpen az asszony nélkül tedd!

2013. márc. 10. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!