Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 gyermekes apa vagyok....

2 gyermekes apa vagyok. Nemreg a felesegem bevallotta, hogy ezelottt 12 évvel volt egy egy kalandja egy munkahelyi bulin es lehetséges hogy nem en vagyok az elso gyerekunk apja. Mit tegyek, nagyon szeretem a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Megcsinaltam a DNS tesztet es sajnos nem en vagyok a biologiai apja.Olyanok velemenyet szeretnem kerni,akik hasonlo helyzetben vannak.
2013. márc. 8. 10:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%
Bár mit is lépsz, a gyermeked téged tekint az APJÁNak. Vagyis remélem most nem hagyod el emiatt a gyermeked, és nem fogod gyülölni.
2013. márc. 8. 11:14
 12/35 anonim ***** válasza:
33%
Azért nem kell baleknak lenni. Ezek után minimum hogy elválsz.
2013. márc. 8. 11:19
 13/35 anonim ***** válasza:
39%

Fpuska tanácsa szerintem tökéletes,hiszen ahhoz mégiscsak komoly dolog,hogy annyiban lehessen hagyni...

Ha a családmodelletek jól működött emiatt viszont ne váljatok el.

A másik dolog,hogy most csak magadra gondolsz,az nem jutott eszedbe,hogy a gyereknek ez mégiscsak nehezebb lehet,mint neked?És mégiscsak a legrosszabb korban van ahho,hogy megtudja,az identitászavaros kamaszkorban.

Márpedig neki is tudni kell,de akkor úgy kéne tálalni,hogy a dologra magától jöjjön rá a gyerek,hogy minél kevésbé sérüljön!!!Nekem is 12 éves a gyerekem egyébként.

2013. márc. 8. 11:20
 14/35 anonim ***** válasza:
40%

Egy átverésen és hazugságon alapuló családmodellt nem tudom hogyan lehetne jó. Undorító ez a fokú bocsássunk meg mindent mert a nő qrt félre dolog.

2013. márc. 8. 11:25
 15/35 anonim ***** válasza:
56%

A hazugságon alapuló családmodell valóban nem is családmodell.

Valószínűleg a női tag azért is vallotta be,mert nem bírt a lelkiismeretével.

Innentől kezdve már nem hazugságon alapul.

Az életben viszont ez a kicsinyes szexuális birtoklási vágy,hogy a nőhöz és férfihoz soha senki sem érhet csak a párja,viszont egy teljesen mélysötét és végtelenségig önző hozzáállás.

Ugyanis az emberi természet nem így működik,az embert hajtja a szexuális vágy más felé,hisz a világban sok a a jó nő és férfi.

Az életben pedig azok a férfiak szoktak a leghűtlenebbek lenni a tapasztalatom szerint,akik a legnagyobb keresztes hadjáratot indítják az "megbotlott" nőkkel szemben.

Pont ez a kicsinyes önzés,hogy a nőhöz csak én érhettem és nem ér semmit a család és a gyerek evvel szemben,mutatja meg milyenek is ők valójában...

2013. márc. 8. 11:34
 16/35 anonim ***** válasza:
87%
Azért azt sem árt figyelembe venni hogyha elválnak, a gyerekhez semmi köze nem lesz. Sem láthatás, sem semmi, ha anyuka nem akarja.
2013. márc. 8. 11:40
 17/35 anonim ***** válasza:
87%

14: az átverésre fény derült.

Az összes többi nem arról kellene h. szóljon hogy "szemet szemért", meg rohadjon meg a q...vája, hanem ELSŐSORBAN A GYEREKRŐL, az ő érdekeiről.

Akinek gyermeke van, nem gondolhat kizárólag a saját sérelmeire és a büszkeségére, ez nem egy kétszemélyes "párbaj".

Kérdező: ha valóban fontosak a gyermekeid és nagyon szereted őket ( ahogy írtad), dönts úgy hogy NEKIK a legjobb legyen.

2013. márc. 8. 11:40
 18/35 anonim ***** válasza:
42%

A lényeg azon van ha az anyuka nem akarja. Ha meg ilyen az anyuka akkor jobb is vele minimalizálni a kapcsolatot.

2013. márc. 8. 11:44
 19/35 petera6 ***** válasza:
95%

Ez nagyon nehéz. Volt már ilyen történet a közelemben, mondjuk ott a gyerek olyan 3-4 éves lehetett, amikor kiderült a dolog.

Én azt hiszem, hogy nem a megcsalást tartanám a legrosszabbnak, hanem a 12. évig tartó hazugságot az én és valamilyen szinten a gyerek kárára. De ezt neked kell eldöntened, hogy mit tudsz megbocsátani, mennyire erős a kapcsolatotok.

A gyerek persze marad a tiéd érzelmileg, bár a pszichológus, az általam említett esetben kifejezetten tanácsolta a gyerek felvilágosítását a helyzetről (persze annak rendje és módja szerint), pont az esetleges későbbi problémák miatt. Igazából ugye vannak örökbefogadott gyerekek, ahol természetesen elmondják a "megfelelő" időben, hogy mi a helyzet. Nem hiszem, hogy mind sérült lenne...

Kitartást!

2013. márc. 8. 11:49
 20/35 anonim ***** válasza:

18

Ez szép, de a gyerekkel gondolom nem szeretné apuka minimalizálni a kapcsolatot, mert mint írta szereti.

2013. márc. 8. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!