Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 gyermekes apa vagyok....

2 gyermekes apa vagyok. Nemreg a felesegem bevallotta, hogy ezelottt 12 évvel volt egy egy kalandja egy munkahelyi bulin es lehetséges hogy nem en vagyok az elso gyerekunk apja. Mit tegyek, nagyon szeretem a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Megcsinaltam a DNS tesztet es sajnos nem en vagyok a biologiai apja.Olyanok velemenyet szeretnem kerni,akik hasonlo helyzetben vannak.
2013. márc. 8. 10:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Gonosz leszek de én a kisebbikre is kérnék DNS tesztet, mert nem tudnék bízni többet a nőben.
2013. márc. 10. 18:10
 32/35 A kérdező kommentje:
A kissebik gyerek az biztos az enyem ,a kisgyermekkori fenykepeim olyanok mintha ö lenne rajta.
2013. márc. 10. 20:01
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 4 oldalt nézem,számodra a gyerekek a fontosak,ez nagyon szép és nem gyakori a férfiak körében.

De azért magadra is gondolj,neked sem ártana félrenézni,azért egy ilyen nő ne érezze magát túlságosan nyeregben!

2013. márc. 11. 12:44
 34/35 anonim ***** válasza:

Látom az egyik válaszom nagyon le lett pontozva,de én most pár nap elteltével magamból kiindulva el nem tudom képzelni,hogy kihasználjak valakit annyira,hogy vele neveltessem más gyerekét és az arcába tudjak vigyorogni nap mint nap,mintha mi sem történt volna.

Úgyhogy csak megerősítem azt a véleményem...

2013. márc. 14. 09:29
 35/35 anonim válasza:

Nekem sajnos még nincs gyerekem, de ha egyszer lesz, pont az ilyen történetek miatt fogok apasági tesztet csinálni minden gyerekről, ami a házasságomban születik. Túl sok ilyen történetet láttam, és hallottam, hogy megbízzak egy nőben, akármennyire szeretem is.

Lehet lepontozni.

2024. ápr. 11. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!