Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekesek, hány millió...

Gyerekesek, hány millió forint hitelt vennétek fel maximum, hogy saját otthonotok lehessen?

Figyelt kérdés
A bevételetek maximum hány százalékát áldoznátok fel hitelre?
2013. márc. 14. 11:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
bocsánat,szóval nincs MÉG gyerek.
2013. márc. 14. 12:58
 22/29 anonim ***** válasza:
73%
Én írtam, hogy 10 millió önerőnk volt. Ezt úgy tudtuk megvalósítani, hogy jól keresünk mindketten és csak 32 évesen lett gyerekünk. Addig tudtunk bőven félretenni a jó fizetésünkből. (egyébként nem így terveztük,csak 6 éves váratott magára a baba)
2013. márc. 14. 13:00
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
220-240et keresünk és max 50et áldoznék hitelre. Most is ennnyi a bérleti díj. Ennél magasabb összeggel már nem lenne biztonságos.
2013. márc. 14. 13:59
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha nem terveztek gyereket vágjatok bele, simán menni fog, húsz évig! Gyerekkel már nehézkes lenne nagyon! De ebben az esetben simán!
2013. márc. 14. 14:28
 25/29 anonim ***** válasza:

Szerintem most elég kockázatos belevágni mindenkinek. Hiába keres mondjuk egy pár 500e ft-ot havonta, lehet maholnap mindketten munkanélküliek lesznek. Sajna ilyen világot élünk.

Mellesleg nem értem a lepontozásokat:(

2013. márc. 14. 20:40
 26/29 anonim ***** válasza:

Vajon ki nyomkodta a piros kezeket szinte minden válaszra?

Na mindegy.

Én is azt írtam, hogy 10 milla volt az önerő. Nem a szülőktől kaptuk. Már a házasság előtt is volt némi összespórolt pénzünk, én most gyeden vagyok a harmadik manóval (4és fél éves, két és fél éves, 9 hónapos gyerekeink vannak, max. gyedről indultam az elsővel, de annak ellenére, hogy a következők mindig gyedbe születtek bele, egyre kevesebb lett, most 75-78 körül kapok havonta. A férjem viszont 600 fölött keres, plusz prémiumok. Bár a lakáshitelt 20 évre vettük fel, azt reméljük, hogy 3-4 éven belül visszafizetjük - azért ebben az ütemben, mert évi 1 millát rakhatunk be pluszba büntikamat nélkül.

Nekünk a családi adókedvezmény is jól jött, nem mindegy, mennyit adózunk.

2013. márc. 15. 07:08
 27/29 anonim ***** válasza:

mi a lányunk egy éves koráig voltunk albiban.

1 milliós önerővel vettünk fel 5 millió kamatmentes hitelt, és másfél milliós kamatos hitelt. 15 évre.

a havi törlesztő kevesebb mint az albérletünk volt. Szerencsére forinthitelről van szó, ami jegybanki alapkamattal kamatozik, az meg mostanában egyre kevesebb. Nincs okunk félni, bár a kertes házban valamivel több a kiadás, de úgy érezzük, végre elindult az életünk.

A törlesztőnk egyébként a bevételünk 1/5 része.

2013. márc. 15. 12:09
 28/29 anonim ***** válasza:
Had kérdezzem meg, hogy hol adnak kamatmentes hitelt? Rebesgetik, hogy a férjem munkahelyén is van ilyen, de nem tudunk olyanról aki tényleg meg is kapta...
2013. márc. 15. 14:38
 29/29 anonim ***** válasza:
Durva belegondolni, hogy 5-6 millióval az ember szinte már kitörölheti, amikor 30M egy nagyobb garzon 😣
2020. márc. 4. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!