A mai napon felhívtam az állatorvost a kutyám becsippeltetése miatt. Azt mondta hogy maximum 3500 ft lehet viszont az érzéstelenítés és a seb bezárása plussz 3000 forint. Mennyire fáj ez a kutyának? Megéri-e?
Figyelt kérdés
#kutya #becsippeltetése
2012. dec. 28. 12:50
1/34 anonim válasza:
Érzéstelenítés? Seb bezárása? Amikor 5 éve az én kutyámba került csip, nem csinált ilyet a doki, vagy legalábbis nem emlékszem. Egyszerűen csak belenyomta, mint valami oltást.
2/34 anonim válasza:
Milyen seb bezárás??? A chipet egy kicsit vastagabb injekciós tűvel adják be. Sima oltás , csak nem oltóanyag kerül a kutyába, hanem egy kis chip.
3/34 anonim válasza:
milyen seb bezárása???
egy ceruzabél vastagságú injekciós tűvel adják ezt be.
4/34 anonim válasza:
Hihetetlen az orvosok ügyessége, hogy az ajánlott árnál többet tudjanak lehúzni....
5/34 anonim válasza:
Milyen seb bezárása?
Csak egy nagyobb szurit kap a kutyus. A miénk minden cécó nélkül megkapta, visított egyet és már csóválta is a farkát. Olyan mintha oltásra vinnéd, csak egy rizs méretű chipet raknak a bőre alá.
6/34 anonim válasza:
Hívd vissza és mondd meg neki, hogy szórakozzon a nénikéjével!
7/34 anonim válasza:
Keresnék a helyedben egy másik állatorvost, mert ez rendesen át akar verni ezek alapján...
8/34 anonim válasza:
a 6 honapos yorkim most kapott egy chipet semmi seb bezárás nem volt. téged leakart huzni a doki.3000 ft volt a chip.
9/34 anonim válasza:
Az én kiskutyám 1.8 kg.
Kb 1 évvel ezelőtt kapta meg a csippet. Ahogy az előzők írták, egy vastagabb tűvel szúrták be neki. Meg sem érezte, pedig nagyon picuri.
A végén picit megdörzsölte neki a doki, és ennyi volt. Jöttünk is haza. :)
Ma már egy orvos sem kérhetne 3500 Ft-tól többet ezért.
Szemétládák. :/
10/34 anonim válasza:
Én ma chippeltettem a kutyusom.
Nekem 4000Ft volt DE csak azért mert 3500 volt a chip + benzint fizettünk. De ezt nem értem miért kellett..Na mind1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!