Gyerekesek, hány millió forint hitelt vennétek fel maximum, hogy saját otthonotok lehessen?
Figyelt kérdés
A bevételetek maximum hány százalékát áldoznátok fel hitelre?2013. márc. 14. 11:35
11/29 anonim válasza:
10 milla önerő mellé vettünk fel 5-öt, 50 ezer a havi törlesztőnk, ennyi volt az albérletünk is, ezt így be mertük vállalni.
12/29 anonim válasza:
9M vettünk fel, még gyerekek előtt. Havi 70-et törlesztünk 25 évig:( Ez egyenlőre az én gyedem 70%-a, a férjem vállalkozó, mindig más összeget hoz haza. Az elmúlt 5 évben annyi minden változott, hogy már nem venném fel ha újra kezdhetném.
13/29 anonim válasza:
Most mennyit fizettek albérletre?
14/29 A kérdező kommentje:
58ezret
2013. márc. 14. 12:11
15/29 anonim válasza:
En osszeget nem irok mivel kulfoldon elunk es nem lenne realis de nallunk ugy van, hogy az en fizetesem eleg a hazhitelre meg a havi szamlakra (gaz, viz villany, tv, internet). A ferjem fizetesebol meg fentartunk 2 kocsit, kajalunk, ruhazkodunk, neha eljarunk kikapcsolodni. Marad meg belolle amit felre szoktunk tenni mert ev elejen mindig egyszerre fizetjuk ki ebbol a felretett penzbol az auto biztositasokat, az utadot, hazbiztositast, hogy ezt ne vonjak havonta. Ami megmarad abbol nyaralni szoktunk vagy a hazat ujitjuk, ha nagyobb kiadas van akkor van mihez nyulni (pl tavaly mosogepet kellett venni, az iden uj tv-t). A csaladi potlekot tesszuk felre egyedul havonta a kisfiamnak egy megtakaritasi szamlara. Szoval a mi hazhitelunk a fizetesem 80%-a es a maradek 20% a szamlak. Ennel tobbet nem aldoznek ra mert akkor az eletunk minosegere menne es ezt nem akarom. Viszont meg 18 evig fizetjuk. :(
16/29 anonim válasza:
300 eFt bevétel esetében én úgy vennék fel hitelt, hogy maximum 50 eFt legyen a törelsztő részlet. Végülis ennyit most is ki tudtok fizetni albérletre. Szerintem itt sokkal lényegesebb kérdés, hogy van-e és mennyi önerő, illetve ha nincs akkor azt hogy tudjátok összeszedni.
17/29 anonim válasza:
Külföldön hol éltek, mert úgy hogy még félre is tudtok tenni, meg nyaralni is tudtok, az tök jó. Persze mindezt a párod fizetéséből. Igaz nem tudom mivel foglalkozik a párod, de itt a különbség, Magyarország és külföld helyett.
Én albérletben lakok 2 kisgyerekkel, de szeretnénk házat venni, csak ugye a kötelező önerő, minket nem segítenek a szüleink, meg senki. Szerintem jobb a saját ház, mint az albi. Nincs is annál jobb, még akkor is, ha 20 évig nem az enyém, hanem a banké. Lakást semmiképp nem vennék, kibírhatatlanok a szomszédok, főleg, ha gyereked is van.
Akiknek 10 millió volt az önerő, ti hogy csináltátok? Vagy olyan sokat kerestetek? Számomra olyan hihetetlen 10 millió önerő a mai világban:)
18/29 anonim válasza:
3-as vagyok kösz hogy lepontoztatok 0-ra, akkor azt írom vegyetek fel hitelt ha lehet minél többet, hogy 30 év múlva a tiétek lehessen a ház, nem jó az albérlet! De ha valami közbe jönne egyikőtök elveszíti az állását, elviszi a bank a kecót, a gyereknek sem lesz mit ennie, mert tetemesre nő az adósság pluszba hát még szerencse, hogy vannak így gondolkodó emberek ezért sikerült egy 8 millás kecót nevetséges áron árverésen megvennünk kp-ra, de a tulajnak+ dupla annyi tartozása fent marad! Nézzétek a jó oldalát legalább esélyt adtok olyan embereknek akiknek van egy kis megtakarításuk, hogy a ti több millás házatokat poton pénzért meg vegyék! Ez a való világ!
19/29 anonim válasza:
300-ezer forint bevétel mellett meg sem próbálnák felvenni,ahhoz kevés, főleg, hogy már gyerek is van! Jó az albérlet az a biztos!
20/29 A kérdező kommentje:
nincs már gyerek,de azért köszi a lekicsinylő választ. :/
2013. márc. 14. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!