Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez dackorszak része? Vagy nem...

Ez dackorszak része? Vagy nem szeret a gyerekem?

Figyelt kérdés
Eddig nyugodt kisfiam,mostanában sokszor hisztis,dacos.Két és fél éves,gondoltam benne van a pakliban.De mostanában,hiszti közben,vagy pusztán ha "bal lábbal kel",rám néz és azt mondja:menj innen anya!Persze,ha kimegyek a szobából,ordít,hogy gyeree vissza!Múltkor megyek érte a bölcsibe,meglát és :menj innen anya!Olyan fura érzés ilyenkor mintha dühös lenne rám,vagy mit tudom én!Tapasztaltatok hasonlót?Miért dacol ennyire,egyáltalán mi ellen?

2013. márc. 12. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:

A dac korszaknak is rengeteg fajtája van, ez a tipikus hagyjál már játszani verziója a dolognak, vagy csak egyedül akar lenni, de igazából ő sem tudja mit akar.

A sógornőm fia is hasonlóan viselkedett a dac korszak idején, de hamar kinőtte ezt a dolgot. Persze volt amikor észre sem lehetett ezt venni, volt amikor nagyon durván viselkedett, volt hogy egyszer én vigyáztam rá, játszottam vele, és csak úgy elküldött a halálba minden előzmény nélkül. Én elmentem leültem a fotelba nyomkodni a telefonom, visszahívott odamentem és szemen vágott a kis autójával. Meg is kapta a büntetését az biztos, és kénytelen volt a barátnőm dokihoz vinni, mert elég durván megkaptam.

2013. márc. 12. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát egyes, ha igaz amit írtál, hogy "elég durván megkaptam" qva büszke lehetsz magadra, már ne is haragudj, de a sajátodat se, nemhogy másét! Te írod itt az okosakat másnak? pfff a szégyen megölne...
2013. márc. 12. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Legelsö vagyok akinek le is vették a válaszát. én leírtam csak hogy egy gyerek hogy érez, miért gondolja hogy dacolnia kell egy anyával.

és még is levették a válaszát. Szuper.

Jó lenne ha minden anya bele gondolna a gyereke érzemeibe, hogy egy 2-3 éves gyereknek mennyire nehéz is az élete és megértené a gyerekét.

nem kell egyetérteni a gyerekkel, de meg kell öt is érteni.

2013. márc. 12. 13:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért vették le az első választ.Éppen ez az,szeretném nagyon megérteni!
2013. márc. 12. 13:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Kétévesem is ezt mondja monstanában. Nekem is nagyon rosszul esik. Sokszor vissza is hív rögtön, van, hogy elvan magában. Biztos nem könnyű neki sem. Rengeteg inger éri, sok minden ismeretlen neki, sok tanulnivalója van. Van, amit ő szeretne, van amit a szülő szeretne, ez sokszor nem egyezik. Valahol neki is ki kell engednie a gőzt. Sokszor meg is értem őt, és van, hogy egyáltalán nem értem, miért csinálja.
2013. márc. 12. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!